Treningsleir i Sveits også i sommer

Tradisjonen tro under Rafa blir det treningsleir og treningskamper i Sveits også i sommer. Barry vil til Liverpool? Maik Taylor blir ny andrekeeper? Villa takker nei til Carson? Rush til Australia?

Rafael Benitez skal overfor Liverpool Daily Post ha bekreftet at de røde nok en gang vil starte sin preseason-trening med en treningsleir i Sveits. Også denne sommeren vil Liverpool spille et par treningskamper i løpet av oppholdet.

Barry takker nei til ny Villa-kontrakt?
The Independent hevder at Gareth Barry allerede har bestemt seg for å bli Liverpool-spiller, og skriver at midtbanespilleren kommer til å takke nei til den nye lukrative kontrakten som Aston Villa lokker med. Avisen skriver at det uansett vil bli en komplisert overgang, ettersom de to klubbene stadig skal stå langt fra hverandre når det gjelder verdsettingen av spilleren.

Taylor blir ny andrekeeper?
Samme kilde hevder også at Rafael Benitez skal være i ferd med å sikre seg Birmingham-keeper Maik Taylor som back-up for Jose Reina. Den 36 år gamle veteranmålvakten har spilt for Birmingham siden 2003.

Villa vil ikke ha Carson?
Engelske tabloider hevder ellers at Aston Villa-manager Martin O'Neill har bestemt seg for å hente Bolton-keeper Jussi Jaaskelainen på Bosman-overgang i stedet for å betale Liverpool de £10M de røde krever for Scott Carson.

Rush til Australia?
Liverpool-legenden Ian Rush skal ha fått tilbud om en trenerjobb i North Queensland, et lag som aspirerer til den australske A-League. Tilbudet skal ha kommet fra et konsortium som håper å overta klubben. Rush skal så langt ikke ha svart på tilbudet.