Trio aktuell for startplass

Skrtel, Alonso og Kewell aktuelle for startplass. Viktig uke for de røde. Rafa tror Gerrard vil få oppleve å vinne ligaen med Liverpool.

Martin Skrtel, Xabi Alonso og Harry Kewell har alle mulighet til å få en plass i startoppstillingen etter å ha gjennomført reservelagskampen mot Manchester United i midtuken. Daniel Agger er trolig fortsatt en stund unna comeback for førstelaget.
- De fire spillerne som spilte for reservelaget jobbet virkelig hardt, så det var virkelig bra for dem og for oss, uttaler Benítez til Liverpool Echo.

- Vi må se på situasjonen til hver enkelt av dem. Se om dem er klare, men jeg tror ikke vi trenger å gjøre mange forandringer. Jeg er nemlig veldig fornøyd med laget.

Kampen om 4. plassen er jevn, og Rafa vet at Liverpool trenger en rekke med gode resultater om de røde skal klare å nå målsettingen om Champions League-spill neste sesong.
- Vi har fire kamper på ti dager, fire virkelig viktige kamper. Så vi må fortsette å vise fremgang. Vi må vise at vi kan vinne flere kamper på rad. Ser man på kampene vi skal spille og kvalitetene våre, så tror jeg vi kan klare det. Vi har erfaring til å klare det. Everton og Aston Villa kjemper begge hardt om 4.plassen.

- Hver kamp er en nøkkelkamp. Vi har en kamp til gode, men vi må vinne de andre kampene om vi skal ta fordel av den kampen.

- Gerrard kan vinne Premier League her
Rafael Benítez tror at Steven Gerrard har store muligheter til å vinne Premier League med Liverpool en gang i fremtiden. Dessuten har manageren fortalt kapteinen hvilke spillere klubben jakter.
- Jeg tror at Steven kan realisere sine ambisjoner her. Jeg er sikker på det. Vi viser fremgang, vi går i riktig retning, forteller Benítez.

- Han er veldig lykkelig her. Du kun se på treningene denne uken at han er knyttet til klubben. Jeg tror han blir her i lang tid. Jeg har snakket med ham om ideer for fremtiden. Steven kjenner til planene vi har (om nye spillere). Jeg kan ikke forklare alle bevegelser, men vi har speidere som jobber hardt verden rundt.

- Han ønsker å vinne ligatittelen, akkurat som supporterne og alle her i klubben. Vi deler den samme ambisjonen.

- Vi vant Champions League én gang og kom til finalen én annen gang. Det var veldig, veldig positivt. Det er  grunnen til at alle snakker om at vi skal vinne Premier League.

- Spørsmålet nå er hvordan vi kan bli bedre i ligaen, og den eneste måten å gjøre det på er å vinne kamper på rad.

- I fremtiden kan vi snakke om hvordan vi totalt sett kan bli bedre i ligaen.

- Stevie sa at det å vinne Champions League er enormt og det er hans beste minne han har fra fotballen. Han vil synes det ville være fantastisk sesong dersom vi vinner Champions League.

- Han sa i intervjuet at troppen, supporterne, stadionet, manageren og klubben går i riktig retining. Han vet at vi gjør mange ting, men vi må bli bedre i Premier League.

- I andre turneringer har vi avansert, men noen ganger gjør man feil. Han ønsker å vinner trofeer. Det er nøkkelen. Hvis vi kan vinne Champions League, vil han bli en av de lykkeligste personene i verden. Jeg tviler ikke på det.