Tungt tilbakeslag for Degen

Philipp Degen er meget nedbrutt etter at han pådro seg brudd i foten mot Tottenham. Hans verste opplevelse noen gang. Mark Lawrenson for stadiondeling.

Philipp Degen har opplevd et skademareritt etter overgangen fra Borussia Dortmund i sommer. Han har vært ute med leddbåndskade, lyskeskade og en punktert lunge. Mot Tottenham i midtuken var han tilbake, men måtte ut med brudd i fjerde metatarsal. Sveitseren forteller at dette er det tyngste nedturen.
- Dette er det verste som noen gang har skjedd meg, uttaler 25-åringen til Sunday Mirror.

- Jeg brøt ganske enkelt sammen i tårer i garderoben. Tottenhams Gareth Bale utførte en stygg takling på meg, og jeg fikk ikke engang straffespark.

- Men beinet i foten min er brukket, og jeg vil være ute i fire til seks uker. Det er den tristeste hendelsen i livet mitt.

- Jeg spør meg selv om jeg gjorde noe galt i et tidligere liv.

Lawrenson for stadiondeling
Mark Lawrenson er fotballekspert på BBCs Match of the Day. Den tidligere Liverpool-stopperen mener Liverpool og Everton bør vurdere en stadiondeling.
- Liverpools stadionprosjekt er en stor bekymring når du tar i betraktning at det fortsatt ikke er i nærheten av en løsning.

- Men jeg er av den oppfatning at Liverpool og Everton bør dele bane i Stanley Park. Hvorfor ikke? Det ville være så mye mer kostnadseffektivt, og vi kan ha blå seter på den ene siden av banen og røde seter på andre.

- Vi trenger et nytt stadion for å konkurrere økonomisk med Arsenal og Man United.