Turer til Liverpool 2008/2009

Mandag kommer terminlista. Vær obs på at salg av turer ikke vil starte før onsdag kl 0900. Les mer om hvilke retningslinjer som gjelder og nyheter for sesongen.

Sabra Sportsreiser vil også til neste sesong være offisiell leverandør av turer til Liverpool for medlemmene i Supporterklubben. Terminlista kommer mandag 16. juni. Vi vil umiddelbart gjøre ferdig turpoppleggene i henhold til dette.

Etter tilbakemeldinger fra medlemmer på hvordan salget foregikk de første hektiske dagene i fjor, har vi valgt å gjøre noen endringer:

Salget starter onsdag 18.juni!
Salget av turer vil starte to dager etter at kampoppsettet har kommet. Ingen påmeldinger vil derfor bli akseptert før onsdag 18. juni klokken 09.00. Ingen påmeldinger vil heller bli akseptert per telefon. De første to ukene tar Sabra Sportsreiser kun i mot påmeldinger per email:

Send din mail til: [email protected]

Dette for å gi en mest mulig rettferdig behandling av alle de henvendelsene som kommer. Mailer som kommer før onsdag kl 0900 vil ikke bli tatt hensyn til.
Vær også obs på at det fortsatt vil være relativt lang behandlingstid de første dagene pga alle henvendelsene. Det nytter ikke å ringe da det ikke vil være mulig å gi noe svar uansett. Mailene vil bli behandlet i den rekkefølgen de kommer inn!

Oppdatert 17.6: Sjekk behandlingsdatoer for turene

Dette må du huske når du bestiller
Da trykket rundt turene er enormt i juni og juli, er det viktig at henvendelsene til Sabra Sportsreiser er så korrekte som mulig. Vennligst følg anvisningen nedenfor, for korrekte utfylte henvendelser. Mailer som har med denne informasjonen vil bli prioritert:

- Fullt navn, adresse og kontakttelefon (mobil).
- Antall reisende.
- Navn på alle reisende, samt medlemsnummer i Supporterklubben.
- Reiser du med barn under 15 år, vil vi gjerne ha alderen på disse.
- Nevn hva slags pakke dere i utgangspunktet ønsker. Disse finner du på Sabratours.no i løpet av uke 25.
- Skriv om dere trenger enkeltrom eller twinrom.
- Ta også med om dere ordner fly selv, eller vil ha tilbud om det.

De av dere som vil ha fly kan medregne litt ekstra behandlingstid, men vi bekrefter per mail at turen er ok så fort det lar seg gjøre. Men dere ligger da i kø hos oss og risikerer ikke å miste turen selv om det kan la litt ekstra tid å få svar fra flyselskapene!

Alle turer gjelder kun medlemmer av Supporterklubben. Alle de reisende må være medlem.

Nyheter for 2008/2009:
Sabra Sportsreiser ønsker til enhver tid å ha de beste og mest populære turene på markedet. Vi legger masse jobb i å hele tiden ligge foran, og har før denne sesongen også gjort noen forbedringer.

To nye hoteller
På turene til Liverpool vil vi fra neste sesong benytte Marriott City Center og Holiday Inn City Center som våre to nye hovedhoteller sammen med Holiday Inn Express på Albert Dock. De to nye hotellene ligger strategisk plassert midt i byen, og det er praktisk talt ikke avstander derfra til noe som helst i Liverpool sentrum. Hotellene holder meget god standard, så hovedinnholdet på turene vil bli bedre, noe vi er meget fornøyd med.
Vi takker dermed farvel til Thistle Hotel som vi har brukt de siste årene, men føler dette totalt sett er et mye bedre tilbud for de reisende.

Marriott Hotel, City Center
Hotellet ligger faktisk så midt i sentrum det er mulig å komme, og har alle de fasilitetene man ønsker seg på et godt hotell med tilsvarende mange stjerner. Vi vet våre reisende vil trykke dette hotellet til sitt bryst.

Holiday Inn Hotel, City Center
Hotellet ligger rett ved Lime Street Station, og det er vårt nye hovedhotell. Lyst og trivelig og noen år nyere enn Marriott. Her vil alle trives. Kort vei til alt som skjer i byen.

Holiday Inn Express, Albert Dock
Vi fortsetter med dette hotellet som ligger nede på Albert Dock. Etter åpningen av Liverpool One har denne delen av byen blitt knyttet enda nærmere sentrum. På Docken finner du uansett mange restauranter og barer som vil dekke de fleste behov.

Internettsalg:
Flere pakker vil bli lagt ut for online salg på sabratours.no i løpet av sommeren. Dette for å gjøre det enklere for medlemmene å bestille turpakken - dersom du vet hva du vil ha. Da vil du også få en mye raskere behandlingstid dersom du selv ønsker å booke fly og transport. Her kan dere som er reisende booke med kredittkort og få alt bekreftet uten å måtte snakke med oss på kontoret. Vi håper denne løsningen faller i smak, og at den vil bli benyttet. Så følg med på Sabra nettsted og sjekk hvilke turer du kan kjøpe på denne måten.

Cafe Sports England
Vi har gleden av å introdusere Cafe Sports England som vår nye samarbeidspartner de gangene vi har opplegg for Fellestur-gruppene våre. Jamie Carragher er deleier på dette stedet og har lovet å stikke innom et par ganger i løpet av sesongen. Utover det vil gamle og kjente ex-spillere besøke oss som vanlig de gangene slike treff arrangeres.



Skal du til Liverpool? Ikke gjør noe før du har snakket med oss!

Kontakt informasjon:

Email: [email protected]

Telefon: 24 14 94 50

Hilsen,
Bård, Khurrum og Mia

www.sabratours.no