U18-derby i ettermiddag

Liverpool U18 gjester Evertons nye akademi Finch Farm i Halewood i ettermiddag. Nathan Eccleston & co vil være ute etter å ta skalpen på naboen. Sheila Walsh ble gravlagt i går.

I dag er det derby-dag på Merseyside. Det er U18-lagene til Liverpool og Everton som barker sammen på sistnevntes bane klokken 16.00 i ettermiddag. De to lagene spilte uavgjort 1-1 på Liverpools akademi i november, og det som huskes best fra den kampen var en fantastisk scoring av svenske Astrit Ajdarevic.

Før dagens kamp ligger Liverpool som nummer fire på tabellen, åtte poeng bak Everton på andreplass.

- Vi ser alltid frem til disse lokaloppgjørene, og guttene trenger ikke å motiveres foran denne kampen, uttaler trener Hugh McAuley til liverpoolfc.tv.

- Everton er foran oss på tabellen, og vi ønsker å ta dem igjen, så vi behøver en seier. Det blir en veldig tøff kamp. Vi følte vi burde ha slått dem da vi møtte dem i november. Vi skapte nok sjanser til å vinne den gangen, men vi måtte nøye oss med uavgjort.

- Forhåpentligvis klarer vi å ta vare på sjansene våre i denne kampen. Klarer vi det, har vi gode muligheter til å vinne, avslutter McAuley.

Walsh gravlagt i går
Sheila Walsh, som var sekretær til ikke mindre enn sju Liverpool-managere, ble gravlagt i går. En rekke Liverpool-personligheter, inkludert store deler av dagens spillertropp, var til stede under begravelsen. Ms Walsh døde av kreft første nyttårsdag. Vi lyser fred over hennes minne.