U18 frarøvet poeng

Liverpool U18 spilte 1-1 mot Wolverhampton på Akademiet i Kirkby. Gjestene tok ledelsen på et meget kontroversielt idømt straffespark, men Steven Irwin utlignet for de røde etter pause.

Dommeren kom i fokus på Akademiet i Kirkby i formiddag. I det 25. minutt mente han at Michael Scott handset innenfor 16-meteren, og dømte straffespark til "ulvene". Straffesparket var helt klart feilaktig idømt da neseblod var et sterkt bevis på at ballen hadde truffet Scott i ansiktet. I 2. omgang utlignet Steven Irwin (bildet) slik at oppgjøret endte 1-1.

- Michael trengte faktisk medisinsk behandling i ansiktet. Så det er klart det ikke var straffe, uttaler U18-lagets trener Hughie McAuley til Liverpoolfc.tv.

- Etter det kjempet vi oss godt tilbake i 2.omgang, og vi skapte et par sjanser. Selv om vi forsvarer oss bra og arbeider hardt på midtbanen, så er problemet vårt nå at spissene ikke ser ut til å kunne score.

- David Amoo, Marvin Pourie og Nathan Eccleston scoret på bestilling før jul, men de ser ut til å mangle litt selvtillit i øyeblikket.

- Det er noe vi jobbe med før vår neste kamp hjemme mot Barnsley om to uker. Jeg er sikker på at når den ene første treffer nettmaskene, så vil de andre følge etter.

Lagoppstilling: Hansen; Scott, Ayala, Kennedy, Mackay Steven; Pourie, Highdale, Irwin, Eccleston; Ajdarevic (Kacaniklic 70), Simon (Amoo 60).