U18 slo Newcastle

Liverpool U18 vant i går fortjent 3-2 over Newcastle. Lauri Dalla Valle ble matchvinner. CL-motstander Marseille fortsatt ubeseiret i Frankrike. Flere tusen fans marsjerte i protest.

Lauri Dalla Valle ble matchvinner da Liverpool U18 slo Newcastle i en spennende kamp på akademiet i går. Det så ut som kampen skulle ende 2-2 inntil finnen dukket opp og sikret de røde seieren fire minutter før full tid.

Liverpool tok ledelsen etter et selvmål av Newcastle. Gjestene utlignet på et straffespark, før Adam Pepper ga hjemmelaget ledelsen på ny like før pause. Men gjestene kom tilbake et kvarter før slutt, og kampen så ut til å ende med poengdeling inntil Dalla Valle sikret Liverpool en fortjent seier.

- Vi spilte tidvis meget god fotball, og fortjente seieren til fulle mot et godt Newcastle-lag, kommenterer trener Hugh McAuley til liverpoolfc.tv.

Liverpools lag: Hansen; Scott, Wisdom, Kennedy, Metcalf; Ellison, Pepper Roberts (Adjarevic 60), Ince (Pourie 70); Eccleston, Dalla Valle. Ubenyttede reserver: O?Connor, Cooper, Duyan.

Uavgjort for Marseille
Liverpools Champions League-motstander på tirsdag, Marseille, spilte i går 1-1 mot Bordeaux. Spissen Bakari Kone ga Marseille ledelsen etter bare tre minutter, men Marouane Chamakh utlignet for hjemmelaget før pause. Marseille er dermed fortsatt ubeseiret i den franske toppdivisjonen etter fem kamper, og ligger på andreplass på tabellen to poeng bak Lyon.

Liverpool reiser til det sydlige Frankrike i morgen tidlig, for å forberede seg til tirsdagens kamp på Stade Velodrome.

Flere tusen fans marsjerte i protest
Flere tusen Liverpool-supportere deltok i går i protestmarsjen mot klubbens eiere i forkant av kampen mot Manchester United. Demonstrasjonen ble organisert av supporterunionen Spirit of Shankly, og gikk fra Liverpools uoffisielle supporterklubb i Lower Breck Road til Anfield.

Det foregår også en underskriftskampanje mot klubbens eiere på internett.