UEFA tar avgjørelse i morgen

UEFA vil avgjøre om de skal straffe Marseille for fansens oppførsel i morgen. Alonso glad for at han ble, men er åpen om fremtiden. Hansen og Rush kritiserer Keane.

UEFA informerer om at de i morgen kommer til å ta avgjørelsen om de skal straffe Marseille og deres supportere for oppførselen deres i gårsdagenskamp. Det var i førsteomgang da Liverpool angrep mot Anfield Road End at Steven Gerrard ble bombadert av mynter og lightere i det han skulle ta et hjørnespark. Både UEFA-delegat Svein Johannessen og dommer Olegario Benquerenca hadde det med i sine rapporter, og det er ventet at UEFA vil komme med en reaksjon mot franskmennene.

- Vi må lese gjennom rapportene fra dommeren og UEFA-delegaten før i kan ta en avgjørelse. Det vil skje i morgen tidlig, sier en talsmann for UEFA til The Times.

Alonso åpen om fremtiden
Juventus så lenge ut til å bli Xabi Alonso sin neste arbeidsgiver da Liverpool jaktet Gareth Barry i sommer. Barry ble i Aston Villa, mens Xabi ble i Liverpool. Alonso utelukker ikke at en overgang kan skje i fremtiden - men er også åpen for å bli i Liverpool.

- Jeg har ikke lukket døren for en overgang til Italia, en retur til Spania, eller å bli i Liverpool ut karrieren. Vi får se i fremtiden, men nå tenker jeg på nåtiden og Liverpool, sier Alonso i følge Setanta Sports som siterer italiensk media.

- Juventus var interesserte i meg i sommer, og reiste til Liverpool for normale sommerforhandlinger. Generelt bryr jeg meg ikke mye om forhandlinger før det er sikkert at noe vil skje. Til slutt så forble jeg i Liverpool, som var førstevalget mitt uansett.

Rush og Hansen kritiserer Keane
Både Ian Rush og Alan Hansen frykter at Robbie Keane vil bli stemplet som flopp dersom han ikke starter å score oftere for de røde. Keane står så langt med fire mål på 21 kamper, hvorav fire av dem har vært som innbytter.

- Robbie Keane finner ut hvor forskjellig det er å være Liverpool-spiller på den vanskelige måten. Å spille på topp i en klubb som Liverpool er helt annerledes fra å spille for Tottenham, og jeg mener ikke det respektløst, det er bare at presset er helt forskjellig, skriver Rush i spalten sin i Liverpool Echo.

- I en klubb som Tottenham vil du slippe unna med å spille bra i tre av seks kamper, mens i Liverpool må du prestere i fem av seks. Det er den type press Robbie Keane må lære seg å leve med. Antall sjanser han nå har brent starter folk nå å kommentere, og det vil bare giøre at han føler presset enda sterkere. Flere spillere har ikke taklet det presset. Jeg tenker på spillere som Craig Bellamy som var en god spiller for Blackburn, men slet på Anfield. Fernando Morientes, som ikke kunne reprodusere den fine formen sin fra Atletico Madrid, og Emile Heskey, som til tross for å være førstevalget for England i øyeblikket, ikke klarte å leve opp til det som var forventet av ham på Anfield.

Alan Hansen tror Keane har alt som skal til for å bli en suksess i Liverpool, men skotten innrømmer at iren må finne tilbake til nettmaskene.

- En spiss til £20 millioner må score mål, for dersom Liverpool feiler med å vinne Premier League denne sesongen, og han kun har scoret fire eller fem ligamål, vil spørsmål bli stilt. Forhåpentligvis for han vil det bli mange, sier stopperlegenden til BBC.