Utålmodig Torres vil tilbake i spill

Torres er svært ivrig etter å komme tilbake i spill. Hyypiä føler seg i god from, men vet ikke om han spiller mot Spurs. Kuyt sikter mot tre poeng i kveld. Woodgate har tro på Redknapp-effekten.

Rafael Benítez avslører overfor Liverpoolfc.tv at Fernando Torres er svært ivrig etter å komme tilbake i spill etter hamstringskaden.
- Ja, hvis dere spør ham, vil han svare at han er klar. Jeg har snakket med fysioterapeuten, legen og fitness-treneren. Vi vet at vi må være forsiktige med ham, forteller Benítez.

Torres blir kanskje ikke friskmeldt i tide til kveldens kamp mot Tottenham, men kan være tilbake mot Atlético Madrid på tirsdag.
- Kanskje. Han kunne ha spilt mot Portsmouth, men det ville ha vært en stor risiko. Vi vil bestemme oss nærmere frem i tid, men han kan være tilbake mot Atlético Madrid.

Det er ingen tvil om at Torres er svært nær en retur.
- Han trente i går, og han trente også i dag. Vi ønsker ham tilbake så fort som mulig, avlutter Rafa.


Hyypiä: - Jeg er i form
Sami Hyypiä sier i et intervju med finske Ilta-anomat at han tror seiersrekken fortsetter også etter kampen mot Tottenham. Liverpool leder Premier League etter 10 kamper og har kun spilt uavgjort to ganger denne sesongen. Midstopperen mener at Harry Redknapps spillestil er noe mer direkte enn Juande Ramos'.
- Tottenham har fortsatt de samme spillerne som begynte sesongen. Dersom vi spiller bra, så vinner vi. Det er vår eneste målsetting på lørdag, uttaler Sami.

Hyypiä var i startoppstillingen mot Portsmouth, men er ikke sikker på å få ny tillit på White Hart Lane.
- Manageren roterer en hel del, og velger startoppstilling etter motstanderen. Jeg er med til London, men jeg er ikke sikker på om jeg starter. Jeg var med på onsdag, og jeg spilte hele kampen. Jeg er i form, forteller Hyypiä.

(Tips og oversettelse: Stig-Ove Enlund)

Kuyt: - Kun tre poeng er godt nok
Dirk Kuyt mener at ingenting annet enn tre poeng er godt nok mot Tottenham. Nederlenderen er imidlertid klar over at Tottenham har vist flotte takter etter at Harry Redknapp overtok managerjobben.
- Jeg er sikker på at de har mer selvtillit nå enn for et par uker siden, men vi har mye selv også.

- Vi slo Chelsea på Stamford Bridge etter at de hadde gått ubeseiret i lang tid. Vi har tro på at vi kan vinne mot alle så lenge vi holder fokus, er konsentrert og holder arbeidskapasiteten oppe.

- Det viktigste for oss var å følge opp seieren mot Chelsea med en ny seier mot Portsmouth. Vi klarte det, og det betyr at vi fremdeles er i god posisjon. Dette er bare en ny kamp for oss.

- Vi spiller bra i bortekampene. Kanskje det er fordi vi får mer rom.

- Tottenham har tatt fire poeng fra de to kampene etter at de fikk ny manager, som kanskje har kommet inn med nye ideer og tanker.

- De har definitivt et godt lag, men for oss er utfordringen er den amme. Vi må vinne kampene våre uansett hvem vi møter.

Woodgate: - Redknapp har kvikket oss opp
Liverpool har ikke tapt mot Tottenham på de siste ni kampene. Tottenham-midtstopper Jonathan Woodgate vet at Spurs står overfor en formidabel oppgave, men er glad for Redknapps inntreden.
- Liverpool er et enestående lag. Det kommer til å bli vanskelig for oss, men vi har en ny manager. Han har kvikket opp spillerne.

- Vi gikk åtte kamper uten å vinne ligaen. Det var ikke hyggelig for spillerne eller fansen. Vi har forhåpentligvis fått ting på plass nå.

Tottenham-Liverpool har avspark klokken 18.30. Kampen sendes direkte på Canal+ Sport 1 i Norge og Danmark, samt på Canal+ Sport 2. Vi følger oppgjøret også her på Liverpool.no, med rapporter og spillervurdering. Ønsker du å få tilsendt lagoppstilling og scoringvarsel på SMS, send LFC LIVE START til 2180.