Valencia-retur for Sissoko?

Momo Sissoko blir i dag linket til sin tidligere klubb, etter at det virker som Atletico Madrid og Juventus sin interesse har kjølnet betraktelig.

The Daily Mail hevder i dag at Ronald Koeman er interessert i å sikre seg Momo Sissoko. Afrikaneren kom som kjent fra nettopp Valencia da Rafa Benítez hentet han for 5,6 millioner pund sommeren 2005. Midtbanemannens form har vært alt annet enn god det siste året, og et miljøskifte er kanskje det som skal til for at Momo skal finne tilbake til spillet som ga han rykte som en av de mest lovende midtbanespillerne i Europa for et års tid siden.

Både Juventus og Atletico Madrid har vist interesse for spillerens tjenester, men denne interessen ser ut til ha kjølnet. I dag linkes han altså til Valencia, i en avtale som skal være verdt ca 7 millioner pund. Eierne skal ha godkjent kjøpet av Martin Skrtel i tro om at Sissoko skulle til Juventus for 10 millioner pund, men den avtalen falt sammen. Benítez må nå jobbe med å få en god pris for spilleren, som for tiden deltar i Afrikamesterskapet i Ghana. Mali spiller sin åpningskamp mot Benin i morgen, og Eurosport direktesender kampen kl 20.00. Man kan altså få med seg førsteomgangen som oppvarming til Liverpools møte med Aston Villa.