Varm velkomst for Rafa

Med sin bakgrunn i Real Madrid kan Rafa Benitez vente en het mottakelse på Vicente Calderon. Dommeren har hjemmel til å avbryte kampen umiddelbart hvis det kommer rasistiske tilrop.

Det vil være mange følelser i sving når Liverpool i kveld møter Atletico Madrid i den spanske hovedstaden. De røde er populære i Spania med sin spanske tilknytning, og ikke minst det at Fernando Torres er helt i begge klubber vil gjøre at en forventer en god stemning mellom de to lags supportere.

De som følger de rød og hvitstripete vil likevel ikke ha glemt at Rafael Benitez har en bakgrunn i Real Madrid både som supporter, spiller og trener, og Liverpools manager vil nok få sin dose med mishagsytringer fra tribunen.

Hva man ikke ønsker, og som vil henge over kampen som en sky, er rasistiske tilrop. Atletico har som kjent en appell inne etter å ha blitt straffet av UEFA for rasisme.

- Vi ønsker ingen problemer og jeg tror ikke vi vil få se noen problemer under kampen, understreket Rafael Bentiez på pressekonferansen i går.

- Det er klart at dette ikke er noe problem her. Her er det slik som stort sett over alt i verden.

- Det skal være null toleranse for all form for rasisme, understreket også treneren til Atletico Madrid, Javier Aguirre.

Den danske dommeren Claus Bo Larsen har fått klar beskjed fra UEFA om at han kan avbryte kampen hvis det skulle være noen form for rasistiske tilrop.