Venter på nye kontrakter

Benitez, Agger og Kuyt har alle kontrakter som løper ut sommeren 2010. Alle tre skal ha ønske om å forlenge sine avtaler med Liverpool FC, men fra USA er det tyst som i graven.

Rafael Benitez venter fortsatt på at klubbens eiere skal tilby ham ny kontrakt. Spanjolen har bare drøye halvannet år igjen av sin nåværende avtale, men har ikke hørt noe fra amerikanerne angående en forlengelse.

Ifølge flere kilder skal Benitez ønske å tilby nye kontrakter til Dirk Kuyt og Daniel Agger, som har like lenge igjen av sine avtaler med Liverpool FC som ham selv. Men manageren føler ikke at han er i posisjon til å be eierne om dette inntil hans egen fremtid er klargjort.

- Jeg vil ikke tillate at denne situasjonen forstyrer min konsentrasjon, for vi har en rekke veldig viktige kamper nå, uttaler Benitez til tabloidavisen The People når han får spørsmål om sin egen fremtid i klubben.

- Jeg har ikke hørt noe om en ny kontrakt, legger han til.

Jamie Carragher og Steven Gerrard er to andre sentrale spillere som snart vil begynne å lure hva som skjer med nye kontrakter. Deres avtaler løper ut sommeren 2011.