VIF oppdatert: Billettsalget åpnet igjen

SISTE: Etter at ca 7000 billetter ble revet bort på rekordtid er nå billettsalget åpnet igjen.

BILLETTSALG VIF-LFC - VIKTIG OPPDATERING:

Salget er nå åpnet igjen. Da vil Øvre Postbank og Øvre Hafslund - altså feltene inn mot VG Øvre bli solgt. Også de siste 400 billettene i VG Øvre vil bli tilgjengelig.

Fra tidligere i dag:

- Helt vilt, sier billettansvarlig i Sjappa, Frode Veie, til liverpool.no. VIF har aldri opplevd maken til pågang på billetter. Ca 7200 billetter i VG-svingen er i ferd med å bli utsolgt på bare halvannen time! De 2700 billettene på VG Nedre gikk på seks minutter!

Utenfor Sjappa stå også flere VIF-supportere i kø. Medlemmer i Klanen kunne også begynne å kjøpe billetter i dag.

Hva kan folk som ikke har fått seg billetter nå gjøre?

- Etter dialog med Supporterklubben vurderer vi også åpne et eller to felt på langsiden. Vi regner med at det i hovedsak er supporterklubbens medlemmer som har vært på hugget i dag, og vi ønsker å bidra med det vi kan, slik at flest mulig har en billett når dagen er omme, avslutter Veie.

Slik etterspørselen etter billetter har vært er det grunn til å tro at denne kampen blir helt utsolgt i løpet av neste uke når resten av billettsalget starter 24. juni.

Medlem - ikke fått billett:
Midlertidig info til de av dere som aggerte på tidligere info om å søke oss direkte: De billettene vi satt på til VG Nedre er nå gått. Det ser vi på antall henvendelser som har kommet. NB: Mailene er ikke besvart enda. Vi trenger en dag eller to for å få gått gjennom dem. Vi fikk holdt av et par hundre billetter fra Sjappa da vi så det tok helt av i formiddag. Disse vil utelukkende gå til medlemmer. Mailer som ikke har oppgitt medlemsnummer går i søppelboksen. Vennligst IKKE send oss flere mailer om billetter - vi har ikke flere. Resten av stadion selges 24.6.

KLIKK HER FOR Å BESTILLE BILLETT

Vennligst kontakt salgstedet direkte vedrørende kjøpet eller hvis du ikke får det til. Ikke kontakt Supporterklubben.

Linken går til Billettluka.no - og er eneste stedet hvor vi røde kan kjøpe billetter. Når du utfører transaksjonen oppretter du samtidig en brukerprofil på nettstedet. Dette er såkalte "print at home-billetter" - du vil få en egen mail som er selve billetten. Den skriver du ut og benytter direkte i den automatiske adgangskontrollen på Ullevaal Stadion. Billettarket scannes ved inngangen, og du må ikke henten ut billetten andre steder.

Får du problemer med utskrift kan du hente i ut Vålerenga Sjappa i Pilestredet 8 og i luke 2-6 på Ullevaal Stadion (gjelder kun kampdag). Billettluken åpner to timer før kampstart. Ta med bekreftelsen som kommer på egen mail med ditt referansenummer.

Hvis du har spørsmål om transaksjoner på Billettluka.no må du kontakte dem direkte og ikke Supporterklubben.

Det er nå klart at du kan bestille flere billetter per transaksjon.

Det er dessverre ikke barnebilletter i salg til denne kampen.

Rullestolbrukere kommer gratis inn sammen med ledsager, så lenge det finnes billetter i denne kategorien. Ta kontakt med [email protected] dersom du trenger den type billett.

Fullstendig prisoversikt for alle tribunene er som følger:

Bend it-tribunen:
Øvre: 200,- Sangtribune for stående medlemmer av Klanen.
Nedre: 270,- Vålerenga-tribune.

VG-tribunen:
Øvre: 270,-
Nedre: 220,- Sangtribune for stående Liverpool-supportere.

Hafslund-tribunen:
Øvre: 390,-
Nedre: 370,-

Postbanken-tribunen:
Øvre: 390,-
Nedre: 370,-

Alle priser er inkludert billettgebyr på kr 20,-