Viktig info om LFC-West Ham

Liverpool-West Ham er flyttet til mandag 1. desember på grunn av tv-overføring. Sabra Tours informerer om hva de har å tilby alle som har bestilt tur til den kampen.

Setanta Sports (engelsk/irsk tv-kanal) har ytret ønske om å vise Liverpool - West Ham på tv mandag 1. desember klokken 20.00 lokal tid, og kampen er midlertidig flyttet til denne datoen. Men skulle det vise seg at et av lagene kommer til 5. runde i Carling cupen (som spilles 2./3. desember), vil denne kampen bli flyttet tilbake til lørdag 29.november. Problemet med dette er at vi trolig ikke vet hva som skjer 100 % før ca. 10. - 12. november. Da er det for sent å begynne med mange endringer, og vi ønsker derfor en avklarering på dette med hver enkelt kunde snarest mulig.

Vi har nå følgende nye alternativer for reisende på Liverpool - West Ham kampen:

Marriott KOP & Fellestur Klassisk:
Alle som er på en tur med oss fredag - mandag kan endre dette til lørdag - tirsdag gebyrfritt (vi tar kun betalt for eventuelle kostnader som våre leverandører skal ha).

Eventuelt kan dere som reiser ut fredag utvide med en ekstra natt og være borte i fire netter, fredag - tirsdag. (Vi tar kun betalt for kostnader som våre leverandører skal ha for denne ekstranatten, ca kr. 850,- pr person i dobbeltrom + eventuelle endringer i flyprisen).

Holiday Inn Express - Expresstur:
For å nå være 100 % sikre på at man får med seg denne kampen reisende på Expresstur utvide med en natt. Dette gjør vi også denne gangen gebyrfritt, vi tar kun betalt for kostnader som våre leverandører skal ha for denne ekstranatten, kr. 750,- pr person i dobbeltrom. Vi selger fra nå av kun i utgangspunktet 3 netters turer i denne pakken til denne kampen (minimum lørdag - tirsdag).

Bytting av kamp:
Det koster kr. 300,- pr person å bytte kamp, og gjelder til de ledige alternativene vi eventuelt måtte ha på andre kamper denne sesongen.

NB! Vi må ha skriftlig beskjed fra alle deltakerne på hva dere ønsker så raskt som overhodet mulig for å kunne garantere at vi har hotellrom og flyseter.

Fly:
På bakgrunn av hva som er forklart over, må alle som skaffer fly selv sørge for at ankomst Manchester/Liverpool skjer senest på morgenen den 29.november (senest klokken 12.30). Dette for at dere skal rekke en eventuell kamp med avspark klokken 15.00 på Anfield. 

For ytterligere spørsmål eller trenger mer informasjon, vennligst ta kontakt med oss enten på mail [email protected] eller telefon 24 14 94 50.