Voronin glad for at problemene er over

Etter et langt skadeopphold er Andriy Voronin endelig tilbake på fotballbanen. Ukraineren føler at formen er i anmarsj, og ler av tabloidskriverier om at han angivelig skal mistrives i Liverpool.

Andriy Voronin slår nå tilbake mot oppslag i tabloidpressen, der det har blitt hevdet at han skal mistrives i Liverpool og ha problemer med å omstille seg til engelsk levesett. Ukraineren innrømmer å ha vært gjennom en vanskelig periode med sin ankelskade, men den skaden er nå helt leget.

- Skaden kom på det dårlig tidspunkt. Jeg gikk praktisk talt tre måneder uten å spille, men heldigvis er problemene over nå. Jeg har fått noen innhopp fra reservebenken allerede, og håper jeg snart får starte en kamp igjen, sier Voronin til liverpoolfc.tv.

- Formen har blitt mye bedre den siste tiden. Den blir bedre for hver dag som går. Det jeg trenger nå er spilletid. Jeg tror jeg kan hjelpe laget nå på tampen av sesongen. Vi står foran noen tøffe kamper, og jeg er klar til å gjøre mitt beste.

- Når det gjelder skriveriene om at jeg angivelig skal mistrives i England, så har jeg aldri sagt at jeg ikke liker meg her. Etter å ha bodd 12 år i Tyskland var ikke overgangen til England så enkel. Jeg kunne ikke språket, men jeg har blitt gradvis bedre på dette. Jeg blir mer vant til livet her for hver dag som går. Når det gjelder det som kom på trykk, så må journalisten enten ha misforstått meg, eller så har jeg blitt feilsitert med overlegg. Familien føler seg mye mer tilpass nå enn for et halvt år siden. Vi trives i Liverpool, og har ikke andre problemer med livet her enn været! Jeg sliter fortsatt litt med å forstå scouser-dialekten, men det er ikke unaturlig. Jeg er imidlertid nå i stand til å kommunisere med mine lagkamerater på engelsk.

Voronin er nå snart ferdig med sin første sesong som Liverpool-spiller. Han konkluderer med at starten på Liverpool-karrieren var bra.

- Jeg fikk spille mye, og gjorde noen mål. Skaden var et tilbakeslag. Det er mange gode spillere i klubben, så det er hard konkurranse om plassene, og det er vanskelig å komme rett inn på laget igjen etter en slik langvarig skade. Jeg ønsker imidlertid å fortsette karrieren i denne klubben, og håper min fremtid er i Liverpool, avslutter ukraineren.