Voronin ute i seks uker

Ankeloperasjon gjør at Andriy Voronin er ventet å være uaktuell i opp til seks uker. Rafa tror det er nærme et salg av Sissoko, og at Mascherano igjen bekrefter at han ønsker å bli på Anfield.

Skaden Andriy Voronin pådro seg på trening på onsdag viser seg å være så alvorlig at ankelen må opereres. Ukraineren vil dermed være ute i opp til seks uker.

Alvaro Arbeloa er ventet å være ute i tre uker etter å ha fått en skade i buken mot Luton, mens Rafael Benitez antyder at Daniel Agger er et par uker unna å være aktuell for spill med førstelaget igjen.

Rafael Benitez er også optimistisk i forhold til fremtiden til Javier Mascherano, og tror at salget av Momo Sissoko vil hjelpe på planene om å beholde argentineren.

- Det kan være til hjelp, bekrefter Rafa på en pressekonferanse i dag. - Vi har ikke mye nytt men vi arbeider sammen med Momo Sissoko, og tror vi er nærme til en endelig løsning som vil være til det gode både for ham og klubben.

- Jeg har tro på at Mascherano vil bli hos oss. Jeg vet ikke hvordan situasjonen er akkurat nå, men jeg snakket med spilleren i går og han ønsker å bli her.

- Jeg har hatt noe kontakt med eierne. Vi snakket tidligere om Sissoko og Mascherano. Vi arbeider om dette sammen.