Voronin vil ha en ny start i rødt

Andriy Voronin ønsker seg tilbake til Liverpool når låneoppholdet i Hertha Berlin utløper til sommeren. Ukraineren innrømmer at han mistrivdes med Benítez' rotasjonspolitikk.

Andriy Voronin er for tiden utlånt til Hertha Berlin for hele 2008/09. Når lånekontrakten med Bundesliga-klubben går ut ved sesongslutt, vil han tilbake for å kjempe om en plass i Rafael Benítez' startoppstilling. 29-åringen har kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2011.
- Det er et helt annet nivå på fotballen, uttaler Voronin til magasinet Pro Sport i Russland.
 
- Jeg er en leder i Hertha, og jeg føler at fansen deres liker meg, men jeg ønsker å være en leder på et lag som alltid kjemper for å vinne Premier League, Champions League og som har spillere som Steven Gerrard, som er et symbol på byen akkurat som Beatles.

- Jeg ser ingen mening med å bli i Berlin. Jeg sier til meg selv:" Ok, alle liker meg her. Hvorfor skal jeg spille for Liverpool?"

- Jeg vil svært gjerne ha en ny start der. Jeg har en kontrakt med dem for ytterligere to år. Da jeg kom til Liverpool, visste jeg at jeg kunne spille på et så høyt nivå, og det tror jeg at jeg beviste. Benítez' rullering på laget gjorde meg rasende, men han sa fra starten av at jeg burde være forberedt på det.