West Ham skal spille som normalt

Zola sier at West Ham ikke har tenkt til å legge seg bakpå på Anfield. Han tror ikke Torres' skade vil få særlig betydning for de røde. Skadenytt West Ham. Rafa glad UEFA straffer Marseille.

Fernando Torres må stå over mot West Ham på mandag, men West Hams manager Gianfranco Zola mener Liverpool er sterke i hver lagdel. Zola innser at det vil bli svært vanskelig å få med poeng tilbake til London. Han vet at det blir viktig at forsvarsspillet fungerer, men sier at West Ham ikke har tenkt å legge seg bakpå.
- Torres er en veldig viktig spiller for dem, uttaler Zola.

- Jeg vet ikke om de kommer til å forandre på måten de spiller på, men han er viktig for dem. Liverpool har en stor spillerstall. Hvis Torres ikke spiller, kan de bruke Keane eller Babel. De vil fremdeles bli en trussel for oss.

- De har nok muligheter til å skape problemer for oss. Selvsagt skal vi forsøke å stoppe dem, og vi skal spille vårt spill.

- De har ennå ikke tapt hjemme. Det er en stor utfordring, men belønningen vil bli stor dersom vi vinner.

- Vi kommer til å spille på den måten vi normalt gjør. Vi er ikke et lag som kan legge oss bakpå og vente og vente.

- Vi har ulike kvaliteter, men selvsagt kommer den defensive biten til å være viktig. Når man møter et bedre lag, må man se på det defensive. Det er hva vi har fokusert på denne uken.

- Men vi kommer ikke til å sitte tilbake og vente på at noe skal skje.

Skadenytt West Ham
Scott Parker sto over treningen på torsdag og fredag grunnet et virus, men forventes å trene i helgen. Midtbanespilleren bør være klar til mandag. Kieron Dyer imponerer West Ham-manager Gianfranco Zola på trening, og er nærmere en retur på førstelaget. Mark Noble og Jonathan Spector er også tilbake i trening etter henholdsvis legg- og hofteskade. Danny Gabbidon og Dean Ashton er de eneste langtidsskadde spillerne. West Ham har holdt buret rent i de seneste to kampene, og vant 1-0 borte mot Sunderland forrige helg. West Hams lag v Sunderland: Green, Neill, Collins, Upson, Ilunga, Faubert (Boa Morte 76), Parker, Bowyer (Mullins 61), Behrami, Bellamy (Di Michele 87), Cole.
Ubenyttede reserver: Lastuvka, Davenport, Collison, Sears.

Rafa glad UEFA straffer Marseille
Rafael Benítez ønsker UEFAs avgjørelse om å tiltale Marseille velkommen etter at det ble kastet en gjenstand mot Steven Gerrard under onsdagenes kamp.. Spanjolen har imidlertid også visse sympatier med den franske klubben.
- Det er godt at UEFA har handlet. Problemet er at det er bare én av tusen personer som bestemte seg for å gjøre noe slikt. Hvordan kan man kontrollere det? Det er ikke enkelt å stoppe slikt.

- Det er vanskelig å kontrollere alle. Hvis noen ønsker å gjøre noe slik som dette, er det vanskelig å stoppe.

- Man kan bøtelegge klubben og se etter løsninger etterpå, men man kan ikke kontrollere alt. Responsen fra Gerrard var veldig god.

Gerrards eneste reaksjon var å kikke opp på Marseille-supporterne. Deretter snudde han seg for å ta et hjørnespark.