Whelan og McAteer slutter seg til Share LFC

Liverpool-legendene Ronnie Whelan og Jason McAteer har sluttet seg til Share Liverpool FC i forbindelse med at prosjektet ble lansert i Irland i dag. Se bildene fra Liverpools nye superstore.

To nye Liverpool-legender har besluttet å gi sin støtte til Share Liverpool FC, i forbindelse med at tiltaket ble promotert i Irland i dag. Det dreier seg om de tidligere irske landslagsspillerne Ronnie Whelan og Jason McAteer. Fra før har Liverpool-legender som John Aldridge, Phil Thompson og John Barnes lovet at de vil støtte prosjektet ved å forplikte seg til å kjøpe hver sin andel for £5000.

Trioen Whelan, McAteer og Aldridge, som alle har landskamper for Irland, var med under promoteringsseansen i Dublin i dag.

- Jeg er glad for å kunne tilkjennegi min fulle støtte for Share Liverpool FC. Ingen som noen gang har spilt for Liverpool kan glemme hvor dedikerte og lidenskapelige fansen er. Dersom det er en fotballklubb som burde være eiet av supporterne, så er det Liverpool FC. Vi har alle sett hva som har skjedd med klubben. Det er galt at eierinteressene i en tradisjonsrik fotballklubb kan skifte hender som om det var en vanlig forretningsvirksomhet, uttaler Whelan til Liverpool Echo.

Se bildene fra åpningen av Liverpools superstore
Supporterklubbens samarbeidspartner, Sabra Sportsreiser, hadde en representant tilstede under åpningen av første trinn av storprosjektet Liverpool One i går. Liverpools nye superstore - Europas største klubbutikk - inngår som en del av dette prosjektet. På Sabras nettsider kan du nå se ferske bilder fra den nye butikken i South John Street og det nye forretningsområdet i Liverpool sentrum. Bildene finner du ved å klikke på denne linken.