Wigan-kampen på Canal+

Liverpools hjemmekamp mot Wigan kommende lørdag går direkte på Canal+ Sport 1. Steven Gerrard tar en kamp om gangen i VM-kvalifiseringen.

Så er det omsider klart at Liverpools hjemmekamp mot Wigan kommende lørdag blir sendt direkte på Canal+. Kampen, som har avspark klokken 16.00, vises på Canal+ Sport 1. Det vil være Thor-Rune Haugen kommenterer den norske sendingen.

Gerrard tar ikke av
Steven Gerrard ser ingen grunn til å ta helt av selv om hans England har fått en strålende start på VM-kvalifiseringen. Engelskmennene topper gruppe 6 etter å ha vunnet sine tre første kamper. På onsdag venter Hviterussland i Minsk.

- Vi beholder bena godt plantet på bakken. Vi skjønner at det fortsatt gjenstår mange hinder på veien mot VM, og vi ønsker å ta en kamp om gangen. Vi har fått en fantastisk start, med tre seire av tre mulige, men vi får en tøff oppgave på onsdag. Vi tror vi er i stand til å ta vår fjerde seier, og dermed toppe gruppen når vi runder nyttår, uttalte Gerrard på landslagets pressekonferanse i dag.

- Hviterussland kan vise til noen gode resultater. Jeg kan huske at de beseiret Holland og var uheldige som tapte mot Ukraina. Vi skjønner at det blir en tøff test. Men vi er klare for oppgaven. Alt avhenger av hvordan vi selv spiller. Selvtilliten er høy, la han til.

Ashley Cole ble pepet ut av engelske fans etter tabben som førte til at Kazakhstan fikk redusere til 1-2 i kampen som til slutt endte 5-1 i engelskmennenes favør nå i helgen. Dette var noe også Gerrard hadde merket seg.

- Buingen vil ikke hjelpe Ashley, og den vil heller ikke hjelpe laget. Men ellers var støtten vi fikk i helgen fantastisk. Fansen holdt det gående gjennom hele kampen, og var nok fornøyde når vi vant 5-1, tok de tre poengene og topper gruppen.

- Alle fotballsupportere som betaler penger for å se en kamp har rett til å si sin mening, men vi trenger fans som støtter oss dersom vi skal oppnå suksess i fremtiden. Vi trenger fansen på vår side.