Wigan og Bolton vurderer Pennant

Liverpools motstander i helgen, Bolton, skal stå klare med en sjekk på £3.5M i håp om å sikre seg Jermaine Pennant i januar. Pajtim Kasami har forlatt Liverpool.

Liverpool Daily Post styrker i dag mistanken om at Jermaine Pennant ikke var med i troppen til ligacupkampen mot Tottenham av disiplinære årsaker. Som vi nevnte sent i går kveld, så ønsker nå Rafael Benitez å kvitte seg med vingen i januar. Klarer han ikke det, kan Liverpool risikere at Pennant forlater klubben på free transfer til sommeren.

Pennant takket nei til overganger både til Stoke og Blackburn like før transferdeadline i sommer. Nå skal Wigan og Bolton også vurdere kjøp av spilleren foran transfervinduet i januar. Bolton vil ifølge ryktene legge inn et bud på £3.5M over nyttår.

Pennant sitter imidlertid med et trumfkort. Kontrakten han skrev under da han ankom Liverpool fra Birmingham for £6.7M i juli 2006 utløper nemlig allerede nå til sommeren om vingen ikke spiller et visst antall førstelagskamper denne sesongen. Liverpool Daily Post tror antallet som er stipulert i kontrakten er rundt 15. Kommer Pennant opp i dette antallet førstelagskamper vil kontrakten automatisk bli forlenget med ett år.

Pennant har spilt bare fire kamper så langt denne sesongen. Når han ikke opp i det antallet som er stipulert i kontrakten vil han sannsynligvis forlate klubben gratis i sommer.

Kasami har forlatt Liverpool
John Owens bekrefter overfor liverpool.no at Pajtim Kasami ikke lenger er i klubben.

- Grunnet manglende internasjonal klarering har vi blitt tvunget til å gi slipp på Kasami, og så vidt jeg vet er han nå i Tyskland for å prøvespille for klubber der, forklarer Owen.