Xabi runder 100

Xabi Alonso vil spille sin 100. ligakamp i morgen, om han slipper til mot Middlesbrough. Ofte målfattig på Riverside. Supporterklubben har Luton-billetter til salgs. Klinsmann til Bayern.

De to foregående gangene Liverpool har gjestet Riverside i Premier League har oppgjørene endt målløst. Men det har aldri vært tre 0-0 oppgjør på rad mellom klubbene når Liverpool gjester Middlesbrough. Bank i bordet!

Liverpool har imidlertid kun vunnet to ganger på sine 11 siste besøk i Middlesbrough, og har tapt hele fem av disse 11 kampene. Siste seier kom i mars 2002, da John Arne Riise og Emile Heskey sørget for en 2-1 seier. Faktisk har Liverpool ikke gjort mål i de fem siste kampene de har spilt på Riverside.

Dersom Xabi Alonso figurerer i morgendagens kamp, vil han spille sin ligakamp nummer 100 for Liverpool. Han vil i så fall bli den første spanjol og den 28. spilleren i Liverpools historie til å klare den bragden. Alonso har så langt gjort 11 mål for Liverpool, og de røde har aldri tapt når han har nettet.

Pepe Reina venter fortsatt på sin 50. ligakamp uten baklengs for de røde, og den kan komme i morgen. Dette er hans 89.ligakamp for Liverpool, så han har fortsatt flere kamper på seg til å slette Ray Clemence sin klubbrekord. Clemence holdt buret rent for 50. gang i ligasammenheng i sin 95. ligakamp for klubben.

For øvrig leder Reina og David James kampen om årets Golden Glove. Begge har holdt buret rent i 10 ligakamper så langt.

Dersom Liverpool vinner i morgen, vil det bli lagets sjuende borteseier i ligaen denne sesongen. Det vil i så fall være en borteseier mer enn i hele fjorårssesongen.

LFCSCSB har billetter til Luton
LFCSCSB har noen billetter til omkampen mot Luton tirsdag 15.januar til salgs. Disse koster 350 kroner per stk. Kontakt supporterklubben på mail: [email protected] .

Klinsmann tar over Bayern
Byern München melder på sine offisielle nettsider at Jürgen Klinsmann vil ta over som deres manager i sommer, som Ottmar Hitzfelds etterfølger. En rekke tabloidaviser har de siste dagene som kjent lansert Klinsmann som ny Liverpool-manager. Nå kan i alle fall tabloidene skrinlegge disse spekulasjonene.