Yossi Benayoun vil vinne FA-cupen

Yossi Benayoun var med på å tape FA-cupfinalen i 2006 mot Liverpool. Nå ønsker han å vinne med de røde. Robbie Williams aktuell for FotballFlora!

Yossi Benayoun drømmer om å vinne FA-cupen med Liverpool denne sesongen. Det forteller israeleren til liverpoolfc.tv. Han var nemlig på det tapende West Ham-laget sist de røde vant denne turneringen, og ønsker nå selv å smake seierens sødme etter å ha vært med å tape på straffespark-konkurranse i Cardiff i 2006.

- FA-cupen er veldig viktig for de engelske spillerne, men som israeler kan jeg opplyse om at den også er veldig viktig for meg. Denne cupen er en av de viktigste turneringene i verden, og alle ønsker å spille i denne turneringen, uttaler Benayoun.

- Jeg har spilt i FA-cupen med West Ham, og vi spilte en strålende kamp mot Liverpool i finalen. Det er noe jeg ønsker å oppleve igjen, men nå ønsker jeg å være med på det seirende laget.

- Luton blir ingen enkel kamp. For dem blir dette den største kampen i sesongen, og for noen av deres spillere kan det bli den viktigste kampen i deres liv. Alle forventer at vi skal reise dit og vinne lett, men de kommer til å yte 200%, og ønsker å bevise at de kan kjempe mot de store.

- Vi må jobbe hardt, og sørge for at vi gjør det bra i FA-cupen, da det kan gi oss mye selvtillit. Forhåpentligvis gjør vi det bra i denne turneringen denne sesongen, avslutter Benayoun.

Robbie Williams har lyst til å komme til Florø
Det hevder arrangøren av FotballFlora, fotballfestivalen der gamle Liverpool-helter hvert år spiller en oppvisningskamp mot norske eller engelske lag. Arrangør Per Øyvind Helle opplyser til NRK at de er i dialog med managementet til Williams, og at han skal være villig til å komme - om det er for å sparke fotball eller synge sier Helle ingenting om.