Yossi i ferd med å miste tålmodigheten

Yossi Benayoun er ifølge israelsk TV i ferd med å gå lei av all benkeslitingen i Liverpool. Han antyder at det kan bli aktuelt å flytte på seg under transfervinduet i januar. Huth for Paraguay U20.

Yossi Benayoun skal ifølge tabloidavisen Daily Mail ha uttalt til den israelske TV-stasjonen Channel Five at han er misfornøyd med lite spilletid i Liverpool, og ønsker seg bort Anfield-klubben under transfervinduet i januar som situasjonen ikke endrer seg innen den tid. Mannen som ble kjøpt for £6M fra West Ham forbereder seg for øyeblikket til Israels privatlandskamp mot Elfenbenskysten i Tel Aviv.

- Dersom situasjonen forblir den samme de neste par månedene, og jeg ikke får mer spilletid på midtbanen, ønsker jeg ikke å fortsette i Liverpool. Det faktum at jeg har sittet så mye på benken mens laget vinner ute på banen sier i grunnen alt, siteres den lille teknikeren.

- Jeg håper ting forandrer seg, for jeg ønsker å fortsette i Liverpool og bevise at jeg holder mål. Men det blir ikke lett. Jeg vet at jeg er i en av de største klubbene i verden, og det er mange gode spillere, som for eksempel Ryan Babel og Jermaine Pennant, som noen ganger ikke engang kommer med i troppen. Det er ikke morsomt å sitte på benken hele tiden, legger han til.

- Jeg har hele tiden ønsket å bevise at jeg er god nok for Liverpool, og jeg syntes jeg gjorde det bra forrige sesong hvor jeg bidro med mange mål og målgivende pasninger. Men det virker som det er hardere konkurranse om plassene denne sesongen, og dersom jeg fortsetter på benken ønsker jeg ikke å bli lenger i klubben selv om det er Liverpool. Kanskje må jeg akseptere at jeg må begynne å lære et nytt språk, for eksempel italiensk, fransk eller til og med russisk.

Huth for Paraguay U20
Liverpool-midtstopper Ronald Huth har kommet med i troppen til Paraguays U20-landslag til en firenasjoners-turnering som et ledd i oppkjøringen til det sør-amerikanske U20-mesterskapet etter nyttår. Paraguay møter Colombia (25.november), Chile (27.november) , og Argentina (29.november) i disse oppkjøringskampene.