Yossi slår seg til ro inntil videre

Benayoun har uttrykt misnøye over lite spilletid. Han har lagt personlige følelser til side etter samtaler med Rafa. Israeleren vil likevel vurdere sin situasjon i januar eller etter sesongslutt.

Yossi Benayoun har vært misfornøyd med lite spilletid denne sesongen, men etter samtaler med Rafael Benítez har han fått forsikringer om at han vil få flere sjanser, som mot Blackburn. Israeleren utelukker likevel ikke at han kan komme til å vurdere sin situasjon på nytt i januar eller etter sesongslutt.
- Sjefen ønsket å snakke med meg om oppslagene som nylig stod om min fremtid. Han ba meg om å forholde meg rolig. Jeg ville få sjansen, uttaler Yossi Benayoun ifølge Daily Mail.

- Vi ble enige om at det nå var viktig å legge til side de personlige følelsene. Det vil bli tid til å vurdere min situasjon i januar eller mot slutten av sesongen.

- Problemet for meg er at manageren ikke rullerer så mye som han pleide. Det er ofte de samme elleve hver uke. Det er ingen overraskelse når man ser hvor bra de gjør det.

Rafael Benitez synes det er naturlig at spiller gjerne vil ha mer spilletid. Benayouns agent, Ronan Katsev, hevder at midtbanespilleren er lykkelig i Liverpool.