- Agger ønsker å bli klubben

Rafael Benítez forsikrer supporterne om at Daniel Agger ønsker å bli i Liverpool, men tror at Jermaine Pennant bestemmer seg for å gå til Portsmouth. Ingen planer om spillerkjøp i januar.

Daniel Agger har blitt linket til AC Milan, men Rafael Benítez er overbevist om at midtstopperen blir på Merseyide og signerer en ny kontrakt.
- Daniel Agger - jeg hadde en samtale med ham for to dager siden. Han ønsker å bli, uttalte Benítez overfor pressen på dagens pressekonferanse.

- Han tenker ikke på penger. Han tenker på å bli.

- I vår forrige samtale fortalte han meg at han venter på en telefon fra oss. Jeg kan garantere at han er 100% knyttet til denne klubben. Han ønsker fremdeles å bli her.

- Vi har ikke snakket med AC Milan. Jeg snakket med hans agent tidligere, og de venter på oss. Spilleren er veldig lykkelig hos oss. Han vet at vi har et sterkt lag, og han ønsker å bli.

Liverpool har kommet til enighet med Portsmouth om en overgangssum for Jermaine Pennant, men spilleren uttalte i går at han ønsker å fortsette karrieren på Anfield. Portsmouth har tro på at partene kommer frem til en løsning, og Benítez forventer at kantspilleren havner på Fratton Park.
- Pennant - vi er enige med Portsmouth. Vi venter på nyheter, men jeg tror det vil gå greit. Jeg tror han kommer til å si ja og at alt blir ordnet.

Rafael Benítez fikk også spørsmål om hva han synes om at Manchester City vil betale over £100M for Kaka.
- Det vil bli vanskeligere å kjøpe spillere hvis prisene blir for høye, men vi tenker ikke på å signere noen spillere akkurat nå, ikke i denne måneden.