- Alle må være klare

Rafa antyder utskiftninger på laget til kveldens kamp mot Wigan og oppfordrer alle i troppen til å bidra for at man kan holde seg i toppsjiktet av tabellen.

Fabio Aurelio, Albert Riera og Robbie Keane er i første rekke aktuelle til å komme inn på laget i forhold til det mannskapet som spilte 1-1 mot Everton sist søndag. Aurelio ble trolig spart nettopp med tanke på kveldens ligakamp, og Andrea Dossena vil være tilbake på benken igjen. De fleste forventer også at Riera kommer inn for en Ryan Babel som igjen skuffet når han fikk en sjelden sjanse fra start. Rafael Benitez har antydet at Robbie Keane også får vist seg fra på JJB Stadium, men om han starter vil ventelig avhenge av om Fernando Torres blir vurdert å tåle to kamper så tett på hverandre etter nylig å ha kommet tilbake fra skade. Daniel Agger er en annen som kan være aktuell dersom dansken vurderes helt kampklar igjen.

Med en ny seier for Manchester United i går har Liverpool presset på seg til å ta tre poeng i Wigan, og Rafa sier at alle spillerne i troppen nå må være klare og kjempe for sin plass.

- Noen av spillerne er litt slitne etter Everton men jeg vil tro de blir klare, sier Benitez til liverpoolfc.tv.

- Vi vil bytte ut noen av spillerne, kanskje, men det vil avhenge av hver enkelt spiller. Noen av dem greier å bli helt klare igjen i løpet av to eller tre dager, mens andre kanskje behøver fire dager.

- Jeg har snakket med noen av spillerne og de vet at dette er en virkelig viktig periode. Du vil få flere skader siden spillerne er slitne, og kanskje få flere smeller, slik at alle må være klare. Hvis du bytter ut spillere må alle være klar over at de må kjempe for sin plass.

- Vi vil ikke tenke på kampen mot Chelsea når vi tar ut laget til Wigan. Wigan er den viktigste kampen nå. Vi vet vi må vinne, få tre poeng og dermed fortsatt være med i toppen av tabellen.

- Hos Wigan kan vi snakke om Zaki på topp siden han scoret målene mot oss sist, men Antonio Valencia spiller også bra. Matthew Taylor scorer også noen viktige mål, slik at de har et sterkt lag. Fysisk er de veldig sterke, men de prøver også å spille fotball.