- Alt er mulig

Yossi Benayoun kommer med et siste krigsrop foran kveldens kvartfinaleretur. Liverpool må score minst tre mål på Stamford Bridge for å avansere til semifinalen, noe israeleren tror er fullt mulig.

- Selvsagt har vi fortsatt tro på at vi kan gå videre, insisterer midtbanespilleren til Liverpool Echo.

- Vi vet det blir veldig, veldig vanskelig, da Chelsea er et sterkt lag som har en god ledelse fra den første kampen. Det eneste vi kan gjøre er å gi alt vi har i forsøket på å ta igjen deres forsprang. I fotball vet du aldri hva som skjer, legger han til.

- Får vi et tidlig mål, kan alt skje. Derfor vil vi gi alt, og håpe at det er nok.

- Vi har den beste spissen i verden i Fernando Torres. Han er fantastisk i samtlige kamper han spiller for oss, og scorer noen utrolige mål. Han får ting til å se så lett ut, og det er hva som gjør ham så spesiell.

- Dersom man studerer de tre målene han har gjort den siste uken, ser man at det er tre helt forskjellige scoringer. Det er dette som gjør ham til en slik fantastisk spiller.

- Vi er avhengige av at Torres og Steven Gerrard spiller opp mot sitt beste. Gjør de det, kan vi klare dette. Vi vet vi er i stand til å score mange mål i enkeltkamper, da vi har bevist dette i flere kamper denne sesongen. Men vi vet også at Chelsea er et av de sterkeste lagene i Europa, men mange gode spillere. Noe de viste på Anfield i den første kvartfinalen.

- Det blir derfor ikke enkelt for oss å få det resultatet vi trenger, men klarer vi å score et tidlig mål, slik vi også gjorde på Anfield, og deretter score enda ett, kan alt skje.

- For meg har det vært morsomt å spille fotball for Liverpool fra dag en av, da jeg visste jeg kom til en spesiell klubb. Jeg har gjort mitt aller beste i alle kamper jeg har fått spille, og nå er jeg tilbake fra skade og føler meg i toppform igjen. Forhåpentligvis får jeg derfor spilletid i kveld, og vil da gjøre mitt ytterste for laget nok en gang.

- Jeg er trolig inne i min beste periode som Liverpool-spiller. De siste par månedene har jeg følt meg i langt bedre form enn tidligere, og selvtilliten min er skyhøy som en følge av dette. Men jeg må fortsatt jobbe hardt for å bli enda bedre, og dermed kunne tilføre laget enda mer.

- Nå får vi se hvem manageren tar ut til laget i kveld. Får jeg sjansen, skal jeg betale ham tilbake.

- Vi har mange spillere som kan score mål, og skape mål for andre, både i denne og andre kamper. De siste ukene har vi vist at vi kan spille virkelig bra fotball, og oppnå noen svært gode resultater.

- Liverpool har gang på gang de siste årene vist at laget ikke kan avskrives. Det er bare å se tilbake på europacupfinalen i Istanbul i 2005. Jeg tror ikke noen trodde det var mulig å komme tilbake etter å ha ligget under med tre mål mot AC Milan ved pause. Men Liverpool klarte det, og dersom det er et lag som kan score tre mål på Stamford Bridge, så er det Liverpool. Vi kommer til å gi alt, og håpe det er nok.