- Anfield påvirket dommeren

Alex Ferguson mente at hans lag ble snytt for straffe, de fikk et rødt kort de ikke skulle hatt det og at Jamie Carragher skulle ha blitt utvist.

Alex Ferguson er for tiden anklaget for å ha hevdet at dommer Alan Wiley ikke er godt nok trent. Etter 2-0 tapet mot Liverpool antydet han at Andre Marriner ikke var rutinert nok til å lede en kamp hvor man møtte et lag som "var som et skadet dyr" og "fanatiske" fans på tribunene. Ifølge Ferguson var det spesielt tre avgjørelser som gikk i mot hans mannskap.

- Vi spilte en dårlig kamp, spesielt i første omgang. Vi greide ikke å håndtere den atmosfæren som var i kampen, mente Ferguson.

- Vi greide ikke å håndtere avgjørelsene mot oss heller. Vi burde ha vært bedre, vi har nok erfaring til å takle det.

- I 2.omgang var vi mye bedre, men en eller to viktige avgjørelser gikk i mot oss.

- Jeg synes spillerne ble preget av atmosfæren, det aspektet at man møtte et lag som var som et skadet dyr. Fansen var fanatisk og hver avgjørelse satte dommeren under press.

- For eksempel angående Vidic, det var et klart frispark men så vinner han andreballen og får en advarsel. Det var publikum som fikk han i boka.

- Atmosfæren var vanskelig å håndtere for dommeren. Hvorvidt han var erfaren nok, jeg vet ikke. Han vil utvilsomt lære av det.

- Den mest kontroversielle avgjørelsen var da Carragher la ned Michael Owen. Han var helt igjennom. Reglene er blitt forandret for å hindre profesjonelle fellinger som det og hvis Carragher må ut, da er han deres beste spiller og deres kaptein. Det ville ha vært en annerledes kamp, de ville ha vært under press.

- Dommeren var bare fire eller fem meter unna slik at han kan ikke bruke unnskyldningen om at de hadde en forsvarer som kunne dekke opp. Michael ville å gått rett igjennom med sin fart.

- Han har gått inn over ballen, hvis det er utenfor straffefeltet er det et frispark og kanskje et gult kort, avsluttet Ferguson om situasjon i 1.omgang da Carragher taklet Carrick like på innsiden av 16-meteren. - Det var imidlertid innenfor og dommeren var bare seks meter unna. Det var nok en dårlig avgjørelse.