- Aquilani er ingen Alonso

Rafael Benitez understreker at Liverpools supportere i Alberto Aquilani vil få se en mer offensiv spiller enn Xabi Alonso, og som vil styrke de røde på en annen måte enn spanjolen gjorde.

- Alberto Aquilani er ingen Xabi Alonso, understreker Rafael Benitez overfor LFC Weekly. - Han er en annerledes type spiller.

- Han er en god spiller som vi nå må gi tid til å komme inn å gjøre sin jobb. Han spiller høyere oppe på banen enn Alonso og er god til å slå den siste pasningen.

- Han vil trenge tid til å etablere seg, men han er en kvalitetsspiller som forhåpentligvis vil gi oss noe annet enn vi hadde tidligere.

- Siden Alberto har vært skadet og vi har mistet Xabi, har vi måttet løse det ved å bruke andre spillere med andre kvaliteter. Vi har for eksempel måttet bruke Gerrard lenger tilbake, men slik vil det være over en sesong.

- Fotball er et lagspill, det dreier seg ikke om bare en spiller. Du har en idé, men så må du forandre på det ved å bruke spillere som må tilpasse seg de forandringene.

- Tanken med Alberto er at han skal gi oss en annen tilnærming til kamper, da en god spiller erstatter en annen god spiller men i et annerledes område av banen.