- Babel må prestere bedre

Benítez mener Babel har ingen unnskyldning for ikke å heve spillet sitt kommende sesong. Tror nederlanderen kan få en god sesong. Aston Villa mangler selvtillit. Unge Lowry kan få sin ligadebut.

Ryan Babel har slitt med å prestere godt og stabilt etter £11,5M-overgangen fra Ajax for to år siden. Nederlenderen fikk en plass i startoppstillingen i åpningskampen mot Tottenham forrige helg, men ble byttet ut i andre omgang etter en svak kamp. 22-åringen var plassert på benken i midtuken da de røde vant 4-0 mot Stoke. Babel har kun spilt 43 kamper fra start for Liverpool, men har blitt byttet inn hele 49 ganger. Rafael Benítez mener det finnes ingen unnskyldning for ikke å prestere kommende sesong.
- Ryan vet at han må prestere på et annet nivå i år, uttaler Rafael Benítez ifølge Liverpool Daily Post.

- På et tidlig stadium hadde han kanskje problemer med å forstå stilen. Så ble han mye bedre i noen kamper, men han må bli mer stabil.

- I år må han tilføre oss noe, og han vet det. Da han signerte, var han en ung spiller som kom til et topplag i et annet land, og han forsøkte å tilpasse seg en annen stil.

- Men nå vet han hva som foregår, og forhåpentligvis kan han prestere også.

Benítez håper at Babel kan følge i fotsporene til landsmennene Dennis Bergkamp og Robin van Persie. Begge brukte tid på å finne seg til rette i Premier League, men ble en suksess siden.
- Hvis dere ser på alle de nederlandske spillerne som har kommet hit, og jeg mener dem med ordentlig kvaliteter, trenger de alltid mer tid.

- Se på Bergkamp og van Persie. De trengte begge tid. Dirk Kuyt er en avslutter og en arbeidskar, og det betyr ingenting om han er i England, Spania eller Nederland. Han vil alltid arbeide hardt.

- Vi kommer til å spille cirka 60 kamper denne sesongen, så Ryan vil få sjansen til å vise hva han er god for. Jeg har tro på at han kan gjøre det bra denne sesongen.

Villa mangler selvtillit
Aston Villa har tapt de to første kampene denne sesongen. I åpningskampen ble Wigan for sterke med 2-0 på Villa Park, mens Rapid Wien trakk det lengste strået 1-0 i play-off til UEFA Europa Leaue i midtuken. Aston Villa-manager Martin O'Neill innrømmer at laget mangler selvtillit foran oppgjøret på Anfield.
- Det er slik som med alt annet. Hvis du ikke vinner kamper, så lider selvtilliten. Men det er ingenting fundamentalt galt som vi ikke bør få orden på i løpet av sesongen, sier O'Neill til Daily Telegraph.

Aston Villa sliter med tynn dekning i midtforsvaret. Curtis Davies kan miste mandagens kamp grunnet skulderskade. Martin Laursen har lagt opp, og Zat Knight er solgt. Eneste erfarne midtstopper er Carlos Cuellar. Dermed må Martin O'Neill kanskje gi tillit til unge Shane Lowry.
- Troppen er kanskje litt tynn, men det er en god sjanse for guttene som er på vei opp. Det gir oss selvsagt en bedre mulighet, uttaler Lowry som debuterte mot Rapid Wien.