- Behøver røde marginer

Rafael Benitez mener at det ikke er så mye som skal til før Liverpool er tilbake på det sporet man ønsker. Et par seire, og litt flaks, vil gjøre susen.

- Jeg er sikker på at hvis vi kan vinne et par kamper på rad, vil det gjøre alt mye lettere, sier Liverpools manager til Liverpool Echo. - En som har en veldig positiv innstilling er Pepe Reina, og jeg er av samme typen. Vi er ikke dumme og vet at vi må gjøre det bedre.

- Vi hadde imidlertid en treningsøkt nylig, hvor jeg så Aurelio, Riera, Johnson og El Zhar som alle arbeidet hardt og utgjorde en forskjell. Du kan se at de ønsker å hjelpe oss.

- Vi gjør feil, men vi analyserer og vi prøver å gjøre forandringer. Jeg har stor tillit til laget, troppen, vår stab og ikke minst våre supportere. Vi har hatt noen dårlige kamper og noen dårlige resultater, men vi har også hatt gode øyeblikk. Hvis du tar vekk to av de beste spillerne fra hvilket som helst topplag i Europa, og jeg er sikker på at de vil merke det.

- Får du en eller to svake resultater uten disse spillerne, da begynner selvtilliten å bli borte. Nå dreier det seg om å begynne å vinne kamper og å spille bedre enn vi har gjort.

- Alle ønsker at laget skal gjøre det så godt som mulig i Champions League, men to sene baklengsmål har utgjort en enorm forskjell. Vi hadde sjanser på Anfield mot Lyon da vi ledet med 1-0. Vi hadde tre eller fire veldig klare sjanser i Lyon.

- Vi har vært uheldige i noen kamper, og tidspunktet for en del baklengsmål har ikke hjulpet oss, fortsetter Rafa. - Mot Tottenham og Aston Villa slapp vi inn bare et minutt etter at vi selv hadde scoret. Det har vært for mye som har gått i mot oss, som badeballen og de sene målene mot Lyon.

- Folk snakker om at Tottenham, Aston Villa og Manchester City er foran oss på tabellen, men marginene er små.

- Når jeg ser hvordan spillerne jobber er jeg overbevist at vi kommer til å spille bedre, vi vil vinne flere kamper og alt vil snu til det bedre.