- Benítez har spillernes fulle tillit

Ifølge Reina har Benítez 100% tillit av spillerne. Manageren kan snu utviklingen. Bra å få spillere tilbake fra skade. En 70% kampklar Torres er fortsatt en av verdens beste spisser.

Liverpool har kun vunnet to av de seneste elleve kampene og ligger 13 poeng bak ligalederne Chelsea. Pepe Reina tilbakeviser påstander om at Rafael Benítez har mistet spillernes støtte. Nettopp Benítez er mannen til snu utviklingen. Keeperen vet at Liverpool blir bedre når spillere kommer tilbake fra skade. De røde er et annet lag uten Torres. Selv en Torres ute av kampform er han blant verdens beste spisser i verden.

- Benítez har 100% troverdighet og støtte blant spillerne, uttaler Reina til The Guardian.

- Han er en stor trener. Han vet hvordan han skal få det beste ut av spillerne. Han har gjort viktige saker for Liverpool, og det kommer han til å fortsette det. Nettopp når han er under press, klarer han å få det beste ut av seg selv. Han er helt i stand til å klare å snu denne situasjonen i Liverpool.

- Fansen vet det. Av en rekke årsaker er ikke resultatene gode nå, men de kommer til å bli det igjen. Vi trenger litt flaks for å komme tilbake til normalen. Vi har hatt så mange spillere skadet  - som Torres, Benayoun og Riera.

Reina mener at Torres er spesielt viktig. Spissen har nettet ti mål på ti kamper i Premier League denne sesongen. Spissalternativene Dirk Kuyt, Ryan Babel og David N'Gog har til sammen åtte ligamål.

- Vi vet at en 70% kampklar Torres fortsatt er bedre enn mange spillere på planeten som er 100% kampklare. Det er viktig for oss at han kommer seg og blir helt bra. Liverpool er et lag med Torres og et annet lag uten ham.

- Det er ikke det at vi er avhengige av ham, men han er veldig viktig fordi han skaper respekt hos motstanderen.