- Bring on Liverpool

I Blackburn-leiren er de høyt oppe etter ligacuptriumfen mot Chelsea i går, og gleder seg til lørdag. Drogba avskriver ikke Liverpool. Bildebevis på at Torres er tilbake i trening.

Blackburn gikk i går til semifinale i Carling Cup etter å ha slått Chelsea på straffekonkurranse etter 2-2 til fulltid og 3-3 etter to ekstraomganger. I følge Paul Robinson har dette gitt laget et skikkelig selvtillitsløft, og nå har han stor tro på at laget også vil bite godt fra seg når Liverpool kommer på besøk på lørdag.

- Bring on Liverpool! Det at vi gikk videre i cupen har gitt alle et løft. Vi gjorde en god jobb, og nå har vi kamp mot Liverpool på lørdag, og det vil de ikke glede seg til, sier en selvsikker Paul Robinson til ITV.

- Vi har alltid selvtillit hjemme, så vi frykter ingenting når Liverpool er neste lag som kommer hit, avslutter målvakten.

Drogba avskriver ikke Liverpool
Didier Drogba nekter å være enig i at kampen om ligagullet nå står mellom Chelsea og Manchester United. Ivorianeren mener det er for lenge igjen til å avskrive Liverpool, Arsenal og Manchester City.

- Det er alt for tidlig å si at det står mellom to lag. Jeg tror helt ærlig at Liverpool kan komme tilbake i kampen, for vi har ikke spilt nok kamper til å avskrive dem, sier Drogba til FourFourTwo.

Torres er tilbake i trening
En bildespesial fra Liverpoolfc.tv viser at Fernando Torres i dag trente med sine lagkamerater for fullt for første gang på fire måneder.

De gledelige bildene kan du se ved å trykke her.