- Chelsea-kampen blir utrolig viktig

Yossi Benayoun understreker at Liverpool må begynne å vinne fotballkamper igjen, og påpeker at Chelsea-kampen nå blir utrolig viktig. Benitez forklarer byttene av Torres og Gerrard.

Liverpools beste i 1-1 kampen mot Wigan i går kveld, Yossi Benayoun, utfordrer sine lagkamerater til å reise kjerringa i søndagens storkamp mot Chelsea på Anfield. De røde har nå spilt uavgjort i sju av de siste ti ligakampene.

- Det er selvsagt tilfredstillende å score ett mål, men det viktigste er at laget spiller bra. Jeg er ganske godt fornøyd med egen prestasjon i Wigan-kampen, men laginnsatsen var dessverre ikke god nok til seier, sier høyreflanken til Liverpoolfc.tv.

- Vi må gjøre det bedre enn dette, og score mål nummer to når vi leder 1-0. Det klarte vi ikke på JJB. Vi hadde mange kreative spillere på banen, og gjorde vårt beste. Alle ga 100 prosent mot Wigan, men noen ganger er ikke det nok, legger han til.

- Slik er fotballen noen ganger. De hadde kun en kontring mot slutten, og det ga dem straffespark. Vi burde ha gjort mål nummer to lenge før den tid. Vi er skuffet, og forventer å vinne kamper som denne. Vi må begynne å vinne igjen, og må starte med det i den meget viktige kampen mot Chelsea på søndag.

- Alle kamper er viktige. Vi må ta tre poeng mot Chelsea, akkurat som vi burde ha vunnet mot Wigan. Det er viktig å ta en kamp om gangen, og Chelsea er neste kamp. Kampen går på hjemmebane, og vi må konsentrere oss om å gjøre vårt beste mot dem.

- Jeg er sikker på at trenden vil snu, og at vi vil begynne å vinne kamper igjen snart. Det må vi bare. Vi besitter definitivt kvalitetene som skal til, med karer som Stevie, Carra og Torres. Den neste kampen blir utrolig viktig for oss, avslutter Benayoun.

Rafa forklarer byttene
Rafael Benitez forklarer overfor Liverpool Daily Post hvorfor han byttet ut både Fernando Torres og Steven Gerrard mot tampen av kampen mot Wigan i går kveld.

- Både Torres og Gerrard var veldig slitne, og det var grunnen til at jeg tok dem av banen. Vi hadde allerede bestemt oss for å bytte ut Gerrard før straffesparket, da han var helt utslitt. Vi satte ikke inn Keane da Torres gikk av, fordi vi kunne bruke farten til Babel på topp.

Benitez ble også på nytt spurt om Robbie Keanes fremtid i Liverpool.

- Jeg tror Robbie blir i klubben, var svaret.