- Dalglish vil gi et stort løft

Tidligere lagkamerat Alan Hansen mener at det vil være perfekt å hente Kenny Dalglish tilbake til Liverpool igjen. George Gillett vil helst ikke selge ishockeyklubb.

Comeback for Kenny
"Alle" aviser kjører nå saken om at Kenny Dalglish er i samtaler med Liverpool om en rådgivningsrolle hvor han bl.a. vil være involvert i klubbens ungdomsavdeling. Det tar hans nære venn og tidligere kaptein Alan Hansen også opp i en artikkel i Daily Telegraph, som bare understreker at King Kenny nå er nær et aldri så lite comeback på Anfield. Hansen mener det vil være en utmerket ide å hente inn skotten med flere ligamesterskap både som spiller og manager i LFC.

"Hvis dette er en idé som Rafa har funnet på og han er fornøyd med, da er det perfekt for Liverpool og for Kenny. Jeg var kaptein i 1986 da Bob Paisley fungerte i en slik rolle under den første sesongen hvor Kenny var manager, og han var tilgjengelig for råd når Kenny ønsket å utnytte den enorme erfaringen som han hadde. Det fungerte glimrende.

Det kan være at Kenny ikke har vært manager på åtte år men han ser fortsatt på mer fotball enn noen andre som jeg kjenner. Han kan fortelle deg om spillere på alle nivåer, overalt i verden. Ønsker han å bli manager igjen? Kanskje, hvis det var Liverpool, men dette er en ideell rolle. Han vil bli mye involvert med ungdomsutviklingen og være klar til å tilby Rafa råd hvis han føler behov for det. Det vil gi alle i klubben et enormt løft, fra de erfarne proffene ned til de unge guttene.

Det er ingen tvil om at Liverpool ved starten av neste sesong vil være i en mye bedre posisjon enn de var da de startet denne, og det betyr fremgang. De kommer nærmere og nærmere toppen og alle vet det. Uansett hva som skjer i år, og det er selvsagt fortsatt en mulighet for at de kan vinne, vil de ha enda større sjanse til å vinne Premier League til neste år."


- Ønsker ikke å selge
George Gillett og Tom Hicks må senere i sommer refinansiere sine lån som sikret dem Liverpool FC. Spesielt Gillett synes å stå foran en balansekunst av dimensjoner dersom han fortsatt skal kunne greie å være med å ha kontrollen på Anfield. 70-åringen har hyret finansielle eksperter for å komme opp med den best mulige løsningen i forhold til hvordan han skal håndtere sine mange interesser i sportsforetak.

Hans berømte ishockeylag Montreal Canadiens skal være for salg, men Gillett skal nå ha blitt sitert på at det å selge klubben i Montreal vil være "en siste utvei". "Vi er mye mer interessert i for form for deltakelse enn salget av Canadiens eller et av våre andre foretak", sier Gillett og antyder kanskje med det at han i Liverpool kan være villig til å sitte med en aksjepost på mindre enn 50%.