- De røde må føle seg uovervinnelige

Gary Ablett mener Liverpool må føle at de er uslåelige, akkurat som klubbens forrige mesterlag i 1990. Fowler hyller McManaman. Ikke selvmål av Arbeloa. Stem på PFA Fans' Player of the Year.

Reservelagsmanager Gary Ablett spilte på Liverpools forrige mesterlag i ligaen, i 1989/90. 43-åringen husker hvordan laget, ledet av Kenny Dalglish, følte seg uovervinnelige på vei til klubbens 18. ligamesterskap, og han tror at 2009-generasjonen må gjøre det samme. I de tre seneste kampene har Benítez' mannskap slått Real Madrid i Champions League og Manchester United og Aston Villa i Premier League, og nettet 13 mål på disse oppgjørene.
 - Hvis man ser tilbake på mesterlaget vårt, gikk vi ut på banen med en følelse av at vi ikke kunne beseires, uttaler Gary Ablett.

- De tre seneste resultatene vil forhåpentligvis gi oss selvtillit til å ta med videre frem til sesongslutt, og det ville ha vært hyggelig å se det samme utfallet som i 1989/90.

- Jeg er sikker på at Rafa vil la dem dra nytte av hans enorme klokskap. Han kommer til å be dem om å gå ut der og gjøre det de har holdt på med.

Liverpool ligger ett poeng bak Manchester United, men klubben fra Salford har én kamp til gode.
- Jeg tror vi alltid har håp om å gjøre det bra. Resultatene i uken før landskampene ga oss alle fornyet selvtillit og tro på at vi kan fortsette slik og oppnå noe.

- Selvfølgelig er United fremdeles i førersetet, men hvis vi kan konsentrere oss om våre egne oppgaver, fortsette å spille på den måten vi har gjort, samle så mange poeng som vi kan og United feiler, kan vi forhåpentligvis være der for å benytte oss av muligheten. Vi har spillere til det.

Ablett roser Benitez for arbeidet han har gjort siden kom til klubben sommeren 2004.
- Jeg tror vi har forbedret oss hvert eneste år under Rafa. Det kulminerer med at vi har muligheten til å vinne ligaen med åtte kamper igjen, sier Ablett.

- Jeg er ikke sikker at vi har kunnet sagt det tidligere under Rafa. Vi er definitivt bedre. Vi har måttet forbedre oss for å holde følge med United, Chelsea og Arsenal i det siste.

- Forhåpentligvis er vår tid på vei. Hvis det skjer i år, er det stort. Hvis det blir neste år, vil vi vente på neste år.

Fowler hyller McManaman
Robbie Fowler mener Steven McManaman er den beste spilleren han har spilt med.
- Jeg har spilt med et par stykker, og jeg er kanskje litt partisk, men den beste spilleren var en gutt ved navn Steve McManman. Jeg vet ikke om noen kjenner til ham der ute, men han var en fantastisk spiller. Kanskje den beste i verden etter min mening.

Blant motspillerne trekker Fowler frem landslagkollegaene Paul Gascoigne og David Beckham.
- Gascoigne var utrolig. Beckham setter jeg også høyt. Det faktum at han har fått så mange landskamper viser hvilken god spiller han er.

Fowler ser frem til å sparke i gang sesongen med australske North Queensland Fury i august.
- Dette er et helt nytt lag, og jeg har kommet over fordi det er en fantastisk del av verden, Australia.

- Straks jeg ble oppringt av manageren og han fortalte meg at han virkelig var interessert i min underskrift, var det den eneste plassen jeg ønsket å reise.

- Jeg hadde et par tilbud fra Kina og diverse andre steder, men jeg kom nesten hit for to år siden. Da jeg fikk sjansen igjen, kunne jeg ikke la det passere.

Ikke selvmål av Arbeloa
The Dubious Goal Panel har kreditert Craig Bellamy for Manchester Citys ledermål mot Liverpool på Anfield 22.februar og ikke som et selvmål av Alvaro Arbeloa. Bellamy skrudde ballen i nota bak Reina, men skiftet retning på Arbeloa på vei mot mål.

Stem på PFA Fans' Player of the Year
Tottenhams Aaron Lennon ble PFA Player of the Month i mars. Kantspilleren fikk 33% av stemmene, og havnet dermed foran Arsenals Robin van Persie og Liverpool-duoen Fernando Torres og Steven Gerrard. Nå er det mulig å stemme på PFA Fans' Player of the Year her.