- Det er ikke over

Rafael Benitez innrømmer at uavgjort hjemme mot Manchester City når ting enda vanskeligere i forhold til mulig ligagull, men nekter å gi opp kampen om tittelen.

Etter å ha eid ballen mesteparten av 1.omgang scoret Craig Bellamy like etter pause mot gamle lagkamerater, selv om målet kan bli registrert som et selvmål av Alvaro Arbeloa. Jagende 0-1 håpet The Kop på en ny snuoperasjon, men et rødt hjemmelag uten Gerrard og Alonso greide kun en utligning ved Dirk Kuyt.

- Det er klart at det ser vanskeligere ut nå, sa Rafa etter 1-1 mot de lyseblå fra Manchester.

- Vi må vinne mot Middlesbrough og Sunderland og siden tenke på å vinne på Old Trafford. Vi har tro på at vi kan slå Middlesbrough og Sunderland og da kan situasjonen være annerledes.

- Det vil ikke bli lett siden United kan vinne kamper selv på dager når de ikke spiller bra, men det er fortsatt 12 kamper igjen. Du kan ikke si at alt er over.

- Det var et dårlig resultat da vi kunne ha utnyttet sjansene vi hadde i 1.omgang bedre. Vi kontrollerte kampen, men du må score først. Vi slapp inn et mål på et skudd som gikk via en forsvarer og det forandret kampen da de har fart og tekning, og med en mer åpen kamp ble de farlige på sine kontringer.

- Etter utligningen hadde vi flere sjanser og kunne ha vunnet kampen.