- Det er lenge igjen

Yossi Benayoun er sikker på at de røde har nok kvalitet i troppen til å snu den vonde trenden. Wenger avskriver ikke de røde. Linket japaner har fått beskjed om å bestemme seg.

De røde tapte kun to ligakamper hele forrige sesong. Tre kamper inn i den nye sesongen, har de røde allerede tapt like mange. Selv om enkelte søker trøst i at man med tap mot Tottenham, seier mot Stoke, og tap mot Aston Villa, kun er ett poeng bak skjema i forhold til hvor mange poeng man tok på de samme kampene forrige sesong - er det ingen tvil om at dette har vært en skuffende åpning for alle involvert i Liverpool FC.

- Så klart vi er skuffet. Vi forventet ikke å tape mot Aston Villa, men det var bare en av de kveldene da ingenting gikk vår vei, sier israeleren til SkySports.

- Vi vet at vi nå må forbedre oss på lørdag mot Bolton. Mot Villa spilte vi ikke opp mot vårt beste. Vi klarte ikke flytte ballen like hurtig som da vi slo Stoke i forrige uke. Forrige sesong tapte vi kun to ligakamper, så det er klart at vi er misfornøyde. Men vi må vise at vi er et sterkt lag med karakter, og komme oss over dette.  Det handler bare om hardt arbeid, og arbeid fra kamp til kamp. Vi vet at vi kan bedre enn dette.

Flere eksperter og aviser holdt de røde som favoritter til å endelig ta ligagullet igjen denne sesongen. Nå er mange av de samme kritiske, og sier de røde ikke har nok kvalitet i troppen til å være en realistisk utfordrer til gullet.

- Normalt så vil vi bare tape to eller tre kamper i løpet av en sesong i en klubb som Liverpool. Alle vil nå selfølgelig prate om vi er gode nok til å vinne tittelen - men det er lenge igjen, og alt kan forandre seg. Det er ikke bare seniorspillerne som må prestere bedre - men samtlige i klubben må jobbe hardere. Jeg er sikker på at vi har innehar nok kvalitet, og nok gode spillere til å klare det.

- Nå har vi en kamp mot Bolton, og kanskje er det god timing med landslagspausen, for så å komme tilbake sterkere, avslutter Yossi.

Wenger avskriver ikke de røde
Arsene Wenger ble på pressekonferansen foran hans Champions League-kvalifiseringskamp mot Celtic spurt om Liverpool var ute av tittelkampen denne sesongen. Det trodde ikke franskmannen.

- De har hatt to tøffe motstandere. Tottenham flyr høyt om dagen, og når du spiller mot Aston Villa hjemme, vet du hvor farlige de kan være på kontringer. Jeg avskriver ikke Liverpool, og tror de fortsatt vil være med og kjempe om tittelen, sier Wenger i følge arsenal.com.

Japaner får beskjed om å ta avgørelse
De røde har flere ganger denne sommeren blitt satt i forbindelse med nederlandske VVV Venlo sin store stjerne, japanske Keisuke Honda. 23-åringen gikk i forrige uke ut og sa at han var lykkelig i Nederland, og har i den forbindelse blitt satt i forbindelse med de større klubbene PSV Eindhoven og Ajax. Det sies at flere store europeiske klubber følger med, dersom PSV eller Ajax skulle foreta seg noe.

VVV Venlo sin president, Hai Berden, håper at Honda nå tar en avgjørelse, slik at klubben fremdeles har tid til å hente en erstatter for den målfarlige spilleren, som går under kallenavnet Keizer Kesuke.

- De interesserte klubbene har hatt god tid på seg til å komme med en henvendelse. Vi ønsker ikke å vente til den siste dagen. Vi har mottatt bud som har nådd vår prissetting på spilleren, men det kommer an på hvor Honda ønsker å gå. Vi har flere spillere på blokka, men vil ikke gjøre noen forhastede innkjøp, sier Berden til AD Sportswereld.

Honda har startet årets sesong glimrende, og scoret fem mål på sesongens fire første kamper. Flere av scoringene har vært av det vakre slaget.