- Det er opp til Voronin

Rafa Benitez sier at det er godt å ha Andriy Voronin tilbake i troppen, og at det nå er opp til spilleren selv i forhold til hvor mye han får være på banen.

Andriy Voronin startet 13 ligakamper og scoret fem mål i 2007/08 for Liverpool. Ingen håpløs statistikk, men ukraineren med hestehalen greide aldri å tilrive seg en regulær plass og valgte å gå tilbake til Bundesliga og utlån til Hertha Berlin neste sesong. Med ingen klare utfordrere til Fernando Torres og Steven Gerrard lengst fremme for Liverpool, kan spilleren som fyller 30 år neste uke bli en joker for de røde neste sesong. Hvis han da skulle velge å bli og ikke gå på ut nytt utlån eller bli solgt, men Rafa Benitez antyder at han kan bli et bra alternativ som vil få spilletid hvis han erkjenner at han ikke er et førstevalg.

- Han gjorde det virkelig bra i Tyskland forrige sesong, hvor han scoret plenty med mål. Han har fortalt meg at han ønsker nå å bli i klubben og kjempe for sin plass, sier Rafa om Voronin til LFC TV.

- Jeg har sagt til ham at de vil bli vanskelig med Fernando Torres og Steven Gerrard som vårt foretrukne spisspar, men han er klar over det og hvilke spillere vi har i troppen.

- Han vet også at dette er en klubb som alltid spiller mer enn 60 kamper i løpet av en sesong og at det betyr muligheter.

- Voronin gjør det bra. I forrige pre-season var han i godt slag før han gikk på utlån og hadde en meget god sesong i Tyskland for Hertha Berlin.

- Han har spilleintelligens, noe vi alltid er på jakt etter.

- For øyeblikket er han en Liverpool-spiller. Han fortsetter å arbeide hardt, spiller bra og han har en sjanse. Det er opp til ham.

- Det er godt å ha ham tilbake. Da vi kjøpte ham var vi på utkikk etter en spiller som kunne spille "mellom leddene" som en andreangriper med kvalitet.