- Det var riktig å spille landskampen

Yossi Benayoun ble skadet under spill for Israel på lørdag. Han fastholder imidlertid at det var riktig av ham å starte landskampen, selv om han ikke hadde spilt kamp for Liverpool på over tre uker.

Yossi Benayoun ble som kjent båret av banen etter 77 minutter av Israels VM-kvalifiseringskamp mot Hellas i helgen. Midtbanemannen har pådratt seg en strekkskade i den ene leggmuskelen. 28-åringen var akkurat tilbake etter en hamstringskade som han pådro seg under trening med Liverpool den 7.mars, og Rafael Benitez vil neppe se på denne nye skaden med blide øyne. Benayoun fastholder imidlertid at det var riktig av ham å spille lørdagens landskamp, selv om han ikke hadde spilt kamp for klubblaget på over tre uker grunnet hamstringskaden.

Det forventes at det vil komme ytterligere opplysninger om omfanget av leggskaden i løpet av dagen i dag. Benayoun vil nemlig i dag bli undersøkt av Israels landslagslege i forkant av returkampen mot Hellas på onsdag.

- Jeg tok den riktige avgjørelsen, da jeg valgte å spille. Det er ikke noe mer å diskutere. Nå håper vi å vinne i Hellas, men uavgjort vil heller ikke være noe dårlig resultat, siteres Benayoun i Liverpool Daily Post.

- Jeg hadde litt problemer med Liverpool. De ønsket at jeg skulle droppe spill for Israel. Men så lenge jeg visste at jeg var i stand til å yte 100%, ønsket jeg å spille, selv om det medførte en helserisiko. Jeg har fått intensiv behandling de siste par ukene.