- Det viktigste derbyet i min tid

Rafael Benitez mener han aldri har vært involvert i et viktigere Merseyside-derby enn kveldens. Nå håper han at Fernando Torres skal fortsette å score mål mot naboen.

Rafael Benitez mener at kveldens Merseyside-derby blir det viktigste siden han tok over Liverpool FC for over fire år siden. En seier over Everton i kveld vil føre de røde opp på tabelltoppen igjen.

- Disse kampene er alltid viktige, ikke minst for selvtilliten, mentaliteten og troen, sier Benitez til Liverpool Echo.

- Alle lokaloppgjør er viktige, men dette er kanskje enda viktigere enn til vanlig på grunn av at vi ligger i teten, legger han til.

- Vi skriver bare januar ennå, og ligaen vil ikke bli avgjort denne måneden, så vi må forholde oss rolige. Men dette derbyet kan vise seg å bli svært viktig om vi vinner, da det vil gi oss ytterligere tro på det vi holder på med. Spesielt dersom vi spiller bra i tillegg.

- Vi spiller på hjemmebane, så jeg har god tro på at vi kan vinne.

Fernando Torres er tilbake for Liverpool foran det 209. Merseyside-derbyet. Benitez tror det kan vise seg å bli utslagsgivende. Echo skriver at spissen kommer til å starte sin første kamp etter hamstringskaden.

- Enkelte spillere har lag som de av ulike grunner scorer mange mål mot. Torres har gjort tre mål på to kamper mot Everton, og kanskje gir det ham litt ekstra tro på at han kan gjøre flere mål mot dem.