- Dette er ingen seier for meg

Benitez rister bare på hodet over dem som påstår at han har vunnet en personlig seier i og med Parrys avgang. Manageren forteller at han er veldig nær ved å skrive under den nye kontrakten.

- Jeg har aldri sag at jeg ønsket Rick Parry ut av klubben, siteres Rafael Benitez i Daily Mail nå i kveld.

- Det er ingen vinnere og tapere i forbindelse med denne avgangen. Ricks posisjon var aldri tema i mine kontraktsforhandlinger, sier spanjolen.

Benitez hevder for øvrig at han nå er veldig nær ved å skrive under den berømte kontrakten.

- Jeg skjønner ikke hvorfor folk hevder at jeg har vunnet på en eller annen måte i forbindelse med Ricks avgang. Når eierne tar en avgjørelse som denne, vil noen annen komme inn, og jeg vil fortsette å jobbe sammen med denne nye personen. Jeg har ingenting innflytelse på hvem som erstatter Rick. Mitt ansvar er det sportslige, ingenting annet, og dette vil også være min ansvarsoppgave i fremtiden. Eierne må nå hente inn en ny daglig leder.

- Dersom du spør meg om Ricks avgang gjør det mer sannsynlig at jeg skriver under en ny kontrakt, er svaret nei, egentlig ikke. Jeg har aldri uttalt at jeg ikke ville skrive under på en ny avtale om Rick Parry forble i klubben. Jeg er overrasket over at folk hevder jeg har sagt dette, for det har aldri skjedd. Jeg vet hva som har vært diskutert i mine kontraktsforhandlinger, og det har kun dreid seg om det sportslige. Vi har snakket sammen, og vil fortsette med det, men det som har skjedd med Rick vil ikke ha noen betydning for utfallet av forhandlingene.

- Det har vært mange rykter og tekstmeldinger, men jeg visste ikke om Ricks avgang før i formiddag. Jeg fikk beskjeden to minutter før treningen startet, og på det tidspunkt var jeg mest opptatt av hvor lang tid Fernando Torres vil være ute og om Steven Gerrard vil være i stand til å spille mot Middlesbrough.

- Det som har skjedd er intet jeg kan kontrollere, og jeg må bare tenke på resten av klubben og hva som er best for alle. Vi står foran viktige kamper i de tre månedene som gjenstår av sesongen, og jeg vil jobbe positivt sammen med Rick i den perioden. Etter det ønsker jeg ham lykke til. I mellomtiden vil vi jobbe sammen.

- Jeg tilbrakte tid sammen med Rick i Madrid, og vi snakker sammen hver uke. Opptil to-tre ganger. Vårt forhold er godt og profesjonelt.

- Jeg ønsker også å være helt klar på at jeg ikke har noen intensjon om å forlate Liverpool FC. Spesielt ikke på dette tidspunkt, når vi har så mye å spille for. Når det gjelder min kontrakt, så har jeg ett år igjen av den, og vi vil ha ny samtaler i de kommende dagene. Vi er veldig nær ved å bli enige.