- Døm oss etter sesongen

Pepe Reina er glad for at en vanskelig januar er over og februar startet med seier mot Chelsea, men svaret kan først gis etter sesongslutt. Nå fokuserer han på avansement mot Everton.

Publikum kunne se at fargerike Pepe løp over hele banen for å være øverst i haugen som begravde målscorer Fernando Torres etter det første målet mot Chelsea på søndag. Keeperen legger i skjul på at det var en viktig scoring for at sesongen fortsatt kan leve for fullt, og at det nå både er liga og cup å spille om fremover.

- Det ville ha vært nesten umulig å henge med i tittelkampen hvis vi ikke vant mot Chelsea, og derfor ønsket jeg også å være med på feiringen, sier 26-åringen til LFC TV.

- Den siste måneden har vært vanskelig, men det er ennå lenge igjen. Døm oss etter sesongen og i forhold til hvor mange trofeer vi vinner.

- I min tid i Liverpool har vi ikke vært med å kjempe om ligagullet som nå. Det gir et annerledes press, men det føles bra å ha et slikt press.

- Nå er det først Everton i FA-Cupen og vi venter en lignende kamp som de to vi nylig har spilt mot dem. Kanskje vil det bli noe mer åpent siden de spiller hjemme. De er sterke på dødballer med Arteta til å ta dem og spillere som Lescott og Cahill inne i feltet, men vi har jobbet med det og håper å kunne løse slike problemer denne gangen.

- Seieren i 2006 er mitt største trofé i karrieren, sier Pepe om finalen mot West Ham hvor han selv ble helten i straffespark-konkurransen.

- Det var en fantastisk finale, anført av en utrolig Steven Gerrard.

- I Spania betyr ikke cupen så mye slik at jeg trodde ikke FA-Cupen var så stor, men nå vet jeg hvor mye det betyr for fansen her.