- En perfekt kveld

Glen Johnson er henrykt etter seier og null baklengs mot Stoke. Nettkjenning smakte ekstra godt. Herlig å vinne etter tap i åpningskampen. Takker lagkameratene for en god start i rødt.

Glen Johnson spilte til 9 på spillerbørsen vår, og ble dermed banens beste i sin hjemmedebut i 4-0-seieren mot Stoke. Nyervervelsen nettet dessuten Liverpools andre mål for dagen.
- Jeg er høyt oppe. Det var stort å løpe ut på Anfield. De tre poengene og null baklengs gjorde dette til en perfekt kveld for meg. Scoringen gjorde det enda bedre, sier Johnson til Liverpoolfc.tv.

24-åringen er meget glad over å score i hjemmedebuten, men påpeker at seieren tross alt var det viktigste.
- Klart det er briljant å score mitt første mål for Liverpool. Det var fantastisk å gjøre det i min hjemmedebut, men seieren var det viktigste for å få oss ut av startblokkene.

- I en klubb som Liverpool ønsker du ikke å tape en eneste kamp, så det var skuffende å tape sesongens første kamp.

- Men guttene viste flott viljestyrke ved å legge det bak seg. Forhåpentligvis kan vi få en rekke med gode resultater nå.

Høyrebacken har gjort et meget godt inntrykk i de to første ligakampene, men påpeker at lagkameratene har hjulpet ham mye.
- Det har vært helt briljant siden jeg kom hit. Guttene og alle i klubben har vært fantastiske.

- Det er flott for meg å finne meg til rette raskt, og jeg tror det har kommet frem ved mine prestasjoner allerede. Jeg er henrykt.