- En tabbe å gi slipp på Rafa

Mannen som lot Rafael Benitez forsvinne fra Valencia i 2004 tror Liverpool vil angre bittert om klubben ikke kommer til enighet med Rafa om en ny kontrakt. Andrea Dossena trives stadig bedre.

Jesus Garcia Pitarch, som var sportsdirektør i Valencia i 2004, sier til Liverpool Echo at Liverpool FC vil begå en stor tabbe om de kvitter seg med Rafael Benitez nå. Pitarch var mannen som lot Rafa forlate Valencia i sin tid.

Benitez har som kjent fortsatt ikke kommet til enighet med Liverpools eiere om en ny kontrakt. Manageren krever som kjent full kontroll over klubbens transfermidler, og ønsker også større kontroll med driften av akademiet i Kirkby.

- Liverpool vil begå en stor feil om de lar Benitez forlate klubben. Rafa er en stor manager, noe han demonstrerte i Valencia. Jeg er ikke overrasket over suksessen han har hatt med Liverpool. Han tar utfordringer på strak arm, og jeg tror Liverpool kan vinne ligaen i år, sier Pitarch.

Den tidligere Valencia-direktøren er nå sportsdirektør i Atletico Madrid.

- Benitez er en veldig metodisk taktiker. Han studerer ethvert aspekt av motstanderne ned til den minste detalj, og vurderer hva motstanderne vil gjøre i en hver situasjon. Det var prinsippene han jobbet etter i Valencia, og nå har alle klubber tatt etter, mener Pitarch.

Dossena har funnet seg til rette
Andrea Dossena sier i et intervju med Sky Sports News at han nå føler seg mye mer hjemme i Liverpool enn han gjorde de første månedene på Merseyside. Akkurat nå forbereder venstrebacken seg til Italias privatlandskamp mot Brasil i London i kveld.

- I de første seks månedene var det ikke lett for meg, fordi fotballen i Italia er veldig annerledes enn her. Men nå vet jeg hva Benitez ønsker fra meg, sier Dossena.

Forsvarsspilleren tror at Liverpool fortsatt vil gi Manchester United kamp til døra om ligatittelen.

- United har et sterkt lag. Et godt lag. Men vi er Liverpool Football Club. Vi ønsker å vinne, og vi vil prøve å vinne helt til siste slutt. Dersom vi klarer det, ønsker vil å holde oss på toppen i årene som kommer.