- Enda bedre til neste sesong

Kenny Dalglish og Ian Rush tror Liverpool vil greie å bygge ytterligere på årets gode ligasesong, og bli enda sterkere til neste år.

I en ligainnspurt hvor de røde har fulgt Manchester United til døra, og med en manager i Rafael Benitez som har fått en ny kontrakt med utvidede fullmakter, tror King Kenny og Rushie at dette kan være et springbrett til å ta ytterligere et skritt ved neste korsvei.

- Liverpool kan se tilbake å si "hvis vi bare hadde vunnet der", men på den andre siden er det kamper hvor en kanskje vil føle at man var heldige som vant, sier Dalglish til Setanta.

- De har imidlertid gjort det bra i år og de vil bli enda bedre til neste sesong fordi Rafa har hatt tid til nøyaktig å identifisere hvem han ønsker denne sommeren.

- I de siste ukene har Liverpool tatt tak i kampene tidlig, og når de har fått kontroll har det vært få tegn på at de ville miste den, sier Rush i sin spalte i Liverpool Echo. - Joe Fagan pleide å fortelle oss at det var lettere å få en rask start enn en god avslutning og hvis du kan avgjøre før pause kan det virkelig gjør livet lettere for deg.

- Liverpool vil se tilbake på sju uavgjorte hjemmekamper som hovedårsaken til at de ikke er helt øverst, og en annen årsak er at Fernando Torres og Steven Gerrard ikke har kunnet spille like mye sammen som de gjerne skulle ha ønsket.

- Noe jeg håper ikke stemmer er spekulasjonene om at Xabi Alonso kan være på vei vekk. For meg har Alonso vært en av Liverpools beste spillere den sesongen og du vil anta at det skal mye penger til for å kunne hente inn noen som kan erstatte ham.

- Liverpool må nå ta med seg hva de har lært det siste året inn i neste sesong. De har ikke råd til å kaste bort den fremgangen de nå har gjort, og Arsenal kan være som en advarsel for dem over hva som kan skje hvis du ikke bygger videre på den plattformen du har skapt deg. For all den gode fotballen de har spilt har de blitt et lag som bare nesten vinner noe de siste sesongene.

- Forhåpentligvis vil ikke det skje med Liverpool og jeg tror ærlig talt at det ikke vil gjøre det siden de har tatt slike kraftige skritt framover.