- Englands beste høyreback

Rob Jones mener det ikke finnes noen bedre høyreback med engelsk pass enn Glen Johnson. Merseyside Masters i kveld. Lotteri skal finansiere minnesmerke til minne om Billy Liddell.

Tidligere Liverpool-back Rob Jones har stor tro på de rødes siste tilvekst, Glen Johnson. 24 år gamle Johnson skrev som kjent under på en fireårskontrakt med Liverpool FC i går.

Rob Jones spilte 243 kamper for Liverpool i samme posisjon som Johnson nå skal bekle. Han føler at dette er et kjøp som styrker Anfield-klubbens sjanser til å vinne ligaen.

- Jeg synes Johnson er en utmerket spiller. Vi får en god forsvarer, og en spiller som elsker å gå fremover også, noe jeg mener Liverpool kanskje har savnet, uttaler Jones til liverpoolfc.tv.

- Han har så å si alt som spiller, og det er grunnen til at både Liverpool og Chelsea ønsket å kjøpe ham. Johnson er sterk på det meste. Han er god offensivt, har god fart, er sterk i forsvarsarbeidet, og har virkelig vokst som spiller de siste par årene.

- Han er en allsidig høyreback som vil styrke laget. Det er tydelig at Rafa har stor tro på ham.

- Da han var i Chelsea, var han kanskje litt for ung, og ting fungerte ikke så bra der for ham. Jeg har sett ham i noen kamper for Portsmouth, og han har spilt virkelig bra for dem og også scoret noen mål.

- Jeg mener han har det som kreves for å lykkes i en toppklubb som Liverpool. Han har lært av tiden i Chelsea, og er mer rutinert nå. Jeg tror dette er riktig tidspunkt å komme til en stor klubb som Liverpool for ham.

- Han er definitivt den beste engelske høyrebacken for øyeblikket. Benitez har utvilsomt sikret seg en av de beste spillerne i landet.

Masters i Echo Arena i kveld
Merseyside Masters går av stabelen i Liverpool Echo Arena i kveld. Der vil legender fra Liverpool, Everton, Tranmere og Wigan gjøre opp seg i mellom om tittelen Merseyside Masters 2009, og hvem som går videre til den store finalen på samme sted den 6.september.

Med svært mange av Liverpools legender opptatt med legendekamp mot Start i Lyngdal i ettermiddag, er det usikkert hvor sterkt lag Liverpool kommer til å stille i denne lokale turneringen. En som er klar for match er imidlertid israeleren Ronny Rosenthal. Han returnerer til Liverpool by for første gang på fem år.

- Det blir flott å spille i Liverpools farger igjen. Jeg har så mange gode minner fra min tid i Liverpool, uttaler Rosenthal til liverpoolfc.tv.

- Hele familien min ser frem til å komme tilbake til Liverpool, og det vil bli fint å møte mange gamle venner. Min eldste sønn ble født i Liverpool. Jeg liker byen, og forhåpentligvis kan vi skape et godt show for supporterne og score noen mål, legger han til.

- Jeg prøver fortsatt å holde meg i form, men jeg er fotballspeider så det er ikke lett å finne nok tid til det. Jeg fikk en oppringning fra de som står bak turneringen om jeg kunne tenke meg å spille, og jeg tvilte ikke ett sekund. Helgene er normalt ganske hektiske, men denne helgen hadde jeg fri, så nå ser jeg frem til turneringen, avslutter han.

Vil hedre Liddell med minnesmerke
En gruppe supportere ønsker å få reist et minnesmerke til ære for Liverpool-legenden Billy Liddell. I den forbindelse starter de et lotteri på nettet for å samle inn penger til prosjektet.