- Everton må angripe mer i omkampen

Omkamp om halvannen uke passet Rafael Benitez dårlig, men manageren spår en mer åpen affære på Goodison Park. - Everton må angripe mer, slår han fast.

En omkamp på Goodison Park var ikke akkurat hva Rafael Benitez ønsket seg foran dagens cupkamp mot Everton. Nå ble akkurat det utfallet, og Liverpool-manageren spår nå en åpen affære på Goodison Park.

- Mitt mål var å gå videre i turneringen i dag, og jeg gjorde 3-4 forandringer på laget for å klare det, sier han til Liverpoolfc.tv.

- Vi står foran en rekke viktige kamper nå, så en omkamp vil bli vanskelig for oss. Vi vil prøve å håndtere det med den troppen vi har. Omkampen vil bli en helt annen type kamp enn den vi så i kveld. Det er åpenbart at Everton vil bli nødt til å angripe mer, legger han til.

Ellers berømmer manageren sine spillere for en bedre forestilling i kveld enn det som ble levert mot samme motstander på mandag, selv om resultatet ble eksakt det samme.

- Jeg er fornøyd med laginnsatsen. Vi angrep mot et lag som hadde 10 spillere bak ballen hele tiden, og det er ikke enkelt. Alle jobbet hardt, spilte bra og skapte sjanser.

- Jeg synes vi fortjente å vinne. Når man spiller dårlig, slik vi gjorde på mandag, og i tillegg slipper inn en sen scoring, da må du få lov til å være skuffet. Men i dag hadde vi stort ballinnehav og kontrollerte hele kampen. Everton hadde bare en sjanse i første omgang, og vi gjorde en feil og slapp inn et mål.

- Vi klarte ikke å vinne, men reaksjonen fra spillerne var veldig positiv etter skuffelsen på mandag.

Fernando Torres og Steven Gerrard var mennene bak Liverpools scoring i dag, og manageren skryter av samspillet til den offensive duoen.

- Vi vet at Torres og Gerrard forstår hverandre meget god, og det har betydd mye for oss det siste året. De er i stand til å komme seg inn bak forsvarere og skape mange sjanser. Det var bare så synd de ikke kunne skape enda flere, score ett mål til og vinne kampen i kveld.