- For tafatte i angrep

Gary Ablett var rimelig fornøyd etter 1-1 mot Everton, og at man hadde vist en del bra spill, men at hans lag er for tannløst i den siste tredjedelen.

Ablett dro litt på det da han ble spurt om han syntes uavgjort var et rettferdig resultat, men ble til slutt enig med seg selv om at det var greit med poengdeling mot de blå.

- Jeg synes vi viste mye positivt, hadde i perioder et bra pasningsspill og var det beste laget, fortalte reservelagstrener Gary Ablett til LFC TV.

- Samtidig hadde de to skudd i tverrliggeren og vi skulle kanskje ikke hatt frispark i forkant av vår utligning, og selv om vi i realiteten ga fra oss et åpningsmål var det vel greit med 1-1.

- Når Dani Pacheco først slo det frisparket var det av topp kvalitet og jeg synes i det hele tatt at det var mye positivt i de første to tredjedelene av banen. I den siste blir vi imidlertid for tafatte og mangler ideer. Samtidig må vi gi kreditt til Everton som bidro til at vi fikk det vanskelig.

- Jeg tror fortsatt ikke helt at Martin Hansen helt forstår hva som skjedde da han slapp inn det målet. Det hans honnør ga han en god respons med et par bra redninger i 2.omgang.